ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ετοιμάζει σκάνδαλο κατά του Άρη ο ΕΣΑΚΕ σε… ασπρόμαυρο φόντο!

Ο ΕΣΑΚΕ κάνει ξεκάθαρα πόλεμο στον Άρη. Δεν εφαρμόζει ίσα μέτρα και ίσα σταθμά και κινείται ύπουλα σε… ασπρόμαυρο φόντο, όπως τα χρώματα της ομάδας που υποστηρίζει ο πρόεδρος του!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Άρης αγωνίστηκε την περασμένη Τετάρτη στη Φινλανδία με την Κατάγια για το FIBA Europe Cup. Είχε φροντίσει με αίτημα του στον ΕΣΑΚΕ να ζητήσει εγκαίρως μετάθεση κατά μία μέρα του αγώνα του με τον Κολοσσό στη Ρόδο, Κυριακή αντί Σαββάτου, ώστε να μην καταπονηθεί η αποστολή από το μακρινό ταξίδι.

Ο ΕΣΑΚΕ μετέφερε το αίτημα στον Κολοσσό, οι Ροδίτες αρνήθηκαν και ο ΕΣΑΚΕ δεν μετέθεσε την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από τη Ρόδο και όλα καλά.

Πάμε στο… ζουμί της υπόθεσης τώρα. Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται την επόμενη Τετάρτη (21/11) με την Τενερίφη στην Ισπανία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το ντέρμπι με τον Άρη έχει οριστεί από τον ΕΣΑΚΕ για το Σάββατο 24 Νοεμβρίου (18:00).

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ μετάθεση του αγώνα κατά μία μέρα, αντί για Σάββατο να γίνει Κυριακή, για τους ίδιους λόγους που είχε επικαλεστεί και ο Άρης για τους αντίστοιχους δικούς του αγώνες με Κατάγια και Κολοσσό.

Οι κίτρινοι αρνήθηκαν να μετατεθεί το παιχνίδι – παρεμπιπτόντως την ίδια μέρα (19:30) υπάρχει το ποδοσφαιρικό παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ξάνθη – και ενημέρωσαν σχετικά τον ΕΣΑΚΕ, όμως σε αντίθεση με ότι συνέβη στο αίτημα του Άρη, ο Σύνδεσμος αποφάσισε να συγκαλέσει… επιτροπή πρωταθλήματος για να αποφασίσει, αν θα κάνει δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ!

Οι κίτρινοι έχουν ήδη αντιδράσει σθεναρά απέναντι σε μια κατάσταση που αν μη τι άλλο αδικεί κατάφορα την ομάδα, αν τελικά αποφασιστεί αλλαγή μέρας (ή και ώρας) του αγώνα.

Την Πέμπτη θα συνεδριάσει η επιτροπή πρωταθλήματος και αυτό θα συμβεί μετά από απαίτηση του Άρη, διότι οι του ΕΣΑΚΕ – άκουσον, άκουσον – ήθελαν να κάνουν την συνεδρίαση τηλεφωνικώς!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης έχει στοχοποιηθεί (και) από τον ΕΣΑΚΕ, αλλά πλέον έχει φωνή και το άδικο και θα βγει στην επιφάνεια και δεν θα περάσει.

To Top