ΜΠΑΣΚΕΤ

Προσομείωση στο Περιστέρι ο αγώνας με Ντνίπρο στο Παλέ (PRESSARIS, 19:00)

Ο σημερινός (19:00) αγώνας του Άρη με τη Ντνίπρο στο Αλεξάνδρειο μόνο αγγαρεία δεν είναι. Επί της ουσίας αποτελεί το… πρώτο δεκάλεπτο του πολύ κρίσιμου αγώνα με το Περιστέρι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα την προσεχή Κυριακή.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Άρη το παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα για την 5η αγωνιστική του FIBA Europe Cup το ανέλυσε με εξαιρετικό τρόπο ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Οι κίτρινοι έχουν αποκλειστεί από την επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ωστόσο το παιχνίδι με τη Ντνίπρο αποτελεί ουσιαστικά μια προσομείωση για όσα θα πρέπει να κάνουν στον πολύ κρίσιμο αγώνα τους με το Περιστέρι για το πρωτάθλημα, την προσεχή Κυριακή.

Μόνο με αυτό το σκεπτικό θα μπορέσει ο Άρης να κερδίσει κάτι από τον σημερινό αγώνα και με την λογική και νοοτροπία που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού στη Ρόδο θα πρέπει να μπει από την αρχή ως το τέλος κόντα στη Ντνίπρο.

Ξεκινάει μια περίοδος με αγώνες στο Αλεξάνδρειο – τέσσερις στους επόμενους πέντε σε Ελλάδα και Ευρώπη – και ο Άρης έχει τώρα την ευκαιρία να βρει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό και να βγάλει στο παρκέ αγωνιστική σταθερότητα και διάρκεια στην απόδοσή του.

To Top