Ετοιμάζει τη συνέντευξη ο Κόντης, προκηρύσσει γενική συνέλευση η Κοινωνία

Η χρονιά φέρει φαρδιά-πλατιά την σφραγίδα της αποτυχίας. Πέρασε από πολλά κύματα, άφησε πικρία και ερωτηματικά για την επόμενη μέρα. Η οντότητα του συλλόγου δεν είναι συνυφασμένη με την εικόνα ενός Άρη που καταλαμβάνει μια θέση στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα.

 Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 
Οι λόγοι που …εξόκειλαν την ομάδα, αρκετοί. Η οικονομική στενότητα -λόγω κρίσης- υπαρκτή και δύσκολα αντιμετωπίσιμη.

Η επόμενη μέρα απαιτεί εγρήγορση με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Ίσως, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, πολλές οπτικές γωνίες, αλλά ο στόχος είναι και παραμένει ένας.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις στα διοικητικά πράγματα. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Κόντης αναμένεται να παραθέσει συνέντευξη τύπου την Τετάρτη, προκειμένου να αναφερθεί στη ενδεχόμενο πιο ενεργής ανάμιξής του στα κοινά.
 

Επίσης, με τον τρόπο αυτό θα ξεκαθαρίσουν πράγματα τα οποία για την ώρα βρίσκονται περισσότερο σε φιλολογικό επίπεδο, ή ακούγονται με την μορφή φημών.
 

Παράλληλα, είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση για Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών. Στις διεργασίες αυτής, είναι πολύ πιθανό να τεθεί θέμα αρχαιρεσιών και η αναγκαιότητα εξεύρεσης βιώσιμης λύσης για το ποδοσφαιρικό τμήμα τα επόμενα χρόνια.

 Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου και της Κοινωνίας Μελών, μετά τη χθεσινοβραδινή που ακολούθησε του αγώνα με την Κέρκυρα και σας παρουσίασε με όλες τις λεπτομέρειες το PRESSARIS.
 

Διοίκηση και φορέας θα αναλύσουν με ποιον νομικό τρόπο μπορεί να συμβεί αυτό ώστε να βγει η ΠΑΕ από το αδιέξοδο, όπως σημείωναν στην Αλκμήνης.
 

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι ερχόμενες βδομάδες είναι άκρως καθοριστικές και η συμβολή όλων κρίνεται απαραίτητη στον δημόσιο διάλογο μέσω των διεργασιών του φορέα.       

 

To Top