Εξαγριωμένοι οπαδοί της Τζένοα «έγδυσαν» τους παίκτες! (video)

Η απαίτηση των οπαδών της Τζένοα «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε» έγινε πράξη στο παιχνίδι με την Σιένα, στο οποίο εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές: Με το σκορ στο 0-4, στις αρχές του β’ μέρους, εξαγριωμένοι θεατές μπήκαν στο γήπεδο και ανάγκασαν τους παίκτες της ομάδας τους να γδυθούν!

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η Τζένοα, που από τις αρχές Φεβρουαρίου μετρά 6 ισοπαλίες και 6 ήττες έχοντας πλέον αγγίξει τη γραμμή του υποβιβασμού, έχανε ήδη με 0-4 στο 53′, όταν ο (άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού) Αλμπέρτο Μαλεζάνι είχε την… έμπνευση να βγάλει επιθετικό και να βάλει αμυντικό, για να αποφύγει τα χειρότερα!

Μόλις οι εξοργισμένοι οπαδοί είδαν τον Σκούλι να δίνει τη θέση του στον Καλάτζε, έβγαλαν όλη την αγανάκτησή τους: Περίπου 100 άτομα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με βεγγαλικά και απαίτησαν από τους παίκτες της Τζένοα να βγάλουν τις φανέλες και να σηκωθούν να φύγουν!

Η ντροπή ήταν τόσο μεγάλη για τους ποδοσφαιριστές, που κάποιοι από αυτούς πράγματι έβγαλαν τις φανέλες, με δάκρυα στα μάτια, για να τις δώσουν στους οπαδούς, ικανοποιώντας την επιθυμία τους.

Στην συνέχεια, τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι ξανάρχισε έπειτα από διακοπή 40 λεπτών, αλλά οι φίλαθλοι της Τζένοα και πάλι πρωτοτύπησαν: Παρέμειναν σιωπηλοί, γύρισαν τις πλάτες τους στο γήπεδο και παρέμειναν έτσι μέχρι τη λήξη, που βρήκε την ομάδα τους να χάνει τελικά με 1-4, μέσα σε εκκωφαντική σιωπή.

Αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο, μάλιστα, κάποιοι ποδοσφαιριστές έβγαλαν τις φανέλες τους και τις άφησαν κάτω, για να δείξουν ότι αισθάνονται κι εκείνοι άσχημα για την κατρακύλα…

Δείτε το βίντεο με την εισβολή των οπαδών της Τζένοα και την απαίτηση από τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν τις φανέλες:
{youtube}33gLv4RMyrg|640|360|1{/youtube}

To Top