ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ετοιμάζεται ο Μαντσίνι για αντί-Φέτφα, ερωτηματικό για μία ακόμα θέση…

Πολλές οι δοκιμές του Άκη Μάντζιου στην χθεσινή προπόνηση και στο κομμάτι της επίθεσης του Άρη, καθώς πέρα από τις όποιες αλλαγές γίνουν στην άμυνα, το δίδυμο Τζέγκο-Σάσα στα χαφ, δεν αλλάζει, όσο ακόμα δεν είναι πλήρως έτοιμος ο Ματίγια…

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ετοιμάζεται για βασικός, αν δεν αγωνιστεί την Κυριακή ο Γιάννης Φετφατζίδης. Όσο δεν ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στο Κατάρ, ο Άκης Μάντζιος μπορεί να τον υπολογίζει, αν και ξέρει πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να πουληθεί, οπότε έχει ήδη έτοιμο το plan b. Σε περίπτωση που δεν θα είναι διαθέσιμος ο “Φέτφα”, τότε ο Μαντσίνι θα αγωνιστεί στο ένα άκρο της επίθεσης του Άρη.

Στο άλλο θα είναι ο Μπερτόγλιο ή ο Μπρούνο Γκάμα, ανάλογα με το πως θα επιλέξει να τους τοποθετήσει ο Μάντζιος καθώς και οι δύο θα είναι βασικοί. Άλλωστε, επιθετικά είναι οι πιο δραστήριοι παίκτες της ομάδας, σε αυτές τα πρώτα επίσημα ματς.

Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, ναι μεν ο Λόπεθ δείχνει να έχει το προβάδισμα, ωστόσο δεν αποκλείεται να παίξει βασικός ο Μάνος. Δίλημμα το οποίο ακόμα δεν έχει απαντήσει οριστικά στο μυαλό του, ο προπονητής του Άρη.

To Top