ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Σούντγκρεν -και μόνο- θα καθορίσει το μέλλον του…

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επιστρέφει στο ροτέισον του Άρη και θα αξιολογηθεί από το… μηδέν, όπως αποφασίστηκε στην χθεσινή κουβέντα που είχε με τον Άκη Μάντζιο.

Ο νέος προπονητής του Άρη, του είπε ότι θέλει να τον βάλει και πάλι στο κλίμα της ομάδας, δίνοντας του μια νέα ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί πραγματικά να βοηθήσει.

Από την πλευρά του ο Σουηδός έδειξε… μεταμέλεια για τα όσα συνέβησαν όλο το προηγούμενο διάστημα, ενώ του ξεκαθάρισε πως δεν του άρεσε αυτή η κατάσταση, καθώς θέλει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Είχαμε τονίσει από χθες το πρωί (θυμηθείτε ΕΔΩ) ότι ο Άκης Μάντζιος ήθελε εξ΄αρχής να σχηματίσει μία εικόνα για τον Σουηδό, πριν πάρει την οριστική του απόφαση για το μέλλον του.

Έτσι, λοιπόν, ο 50χρονος κόουτς θα δώσει μία τελευταία ευκαιρία στον Ντάνιελ Σούντγκρεν να φορέσει την φανέλα του Άρη και μένει να φανεί αν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα την αξιοποιήσει.

Συγκριτικά με τους συμπαίκτες του είναι αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση, καθώς όλο αυτό το διάστημα έκανε, είτε ατομικές προπονήσεις, είτε ανά διαστήματα με την ομάδα, όπως την τελευταία εβδομάδα. Παράλληλα, είχε αποφασιστεί να μην είναι στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας τον Αύγουστο στα 3-5 Πηγάδια.

Την τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Σουηδός ήταν την 1η Μαρτίου, στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, κόντρα στον Ατρόμητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Είχε παίξει 90λεπτο, ενώ μέσα στο 2020, έχει ένα ακόμα 90λεπτο σε ματς κόντρα στον Πανιώνιο και μία συμμετοχή στις καθυστερήσεις στο ματς Κυπέλλου στο Περιστέρι.

Ο Άκης Μάντζιος από την πλευρά του έκανε το άνοιγμα στον Σουηδό και από εδώ και πέρα είναι ευθύνη του ίδιου του ποδοσφαιριστή με την εικόνα του το επόμενο διάστημα να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να αγωνιστεί με τον Άρη, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

To Top