ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του Άρη για να ολοκληρωθεί το “παζλ” του φετινού ρόστερ

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες (αν και θα υπάρξει περιθώριο στον Οκτώβριο για τους ελεύθερους) και στον Άρη συνεχίζουν τις επαφές τους για να συμπληρώσουν το “παζλ” του φετινού ρόστερ.

Ο Άκης Μάντζιος έχει αποκτήσει εικόνα της ομάδας και σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Αρη φαίνεται να έχει καταλήξει στις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού παραμένει φυσικά προτεραιότητα, ήδη έχουν ξεχωρίσει τρεις επιλογές (δύο Έλληνας, ένας ξένος) και μένει να φανεί ποιος θα αποκτηθεί με τον Άκη Μάντζιο να έχει κάνει την δική του εισήγηση.

Από εκεί και πέρα, το κενό του Γιάννη Φετφατζίδη αν αποχωρήσει θα καλύψει ο Ματέο Γκαρσία, καθώς και οι δύο υποθέσεις θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τα επόμενα 24ωρα. Yπάρχει ενδεχόμενο, εκτός του Ματέο να αποκτηθεί και ένας ακόμα εξτρέμ, ειδικά αν ο “Φέτφα” πουληθεί στο Κατάρ.

Παράλληλα, υπάρχει και η οριστική απόφαση για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι “κιτρινόμαυροι” ψάχνουν πλέον πιο έντονα ποδοσφαιριστή για την συγκεκριμένη θέση.

To Top