ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ετοιμάζεται το προσχέδιο του «μνημονίου»

Μετά τις συναντήσεις σε διοικητικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή που αναλαμβάνει πάλι δράση το νομικό επιτελείο του Ερασιτέχνη Αρη.

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, οι Γρόλλιος, Γιαννόπουλος και Αργυριάδης θα συντάξουν προσχέδιο του ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο -ακολούθως- θα παραδοθεί στην πλευρά του Θόδωρου Καρυπίδη. Από τη στιγμή που οι υπάρξουν οι αναγκαίες… προσθαφαιρέσεις, θα “κλειστεί” νέο ραντεβού για τις τελικές υπογραφές, ώστε το “μνημόνιο” να τεθεί σε πλήρη εφαρμογή.

Όπως είναι γνωστό, σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε χθες η καθοριστική συνάντηση του Γιάννη Ψηφίδη με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος για την χάραξη του πλαισίου συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ήταν η πρώτη ουσιαστική συνάντηση των δύο ανδρών για το μνημόνιο συνεργασίας, όπου συζητήθηκαν πέρα απο τους άξονες στους οποίους θα επισημοποιηθεί η συνεργασία και όλες οι ασφαλιστικές δικλείδες, προκειμένου να είναι εξασφαλισμένες και οι δύο πλευρές.

Από τη χθεσινή συνάντηση προκύπτει η αρχική δέσμευση από την πλευρά του Θόδωρου Καρυπίδη να αναλάβει την διαδικασία της εκκαθάρισης της παλαιάς ΠΑΕ Άρης, αλλά και τα τμήματα υποδομής (κ17 και κ15) του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 

To Top