ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Χάλκινος» ο τζουντόκα του Άρη, Μυλωνέλης

Μετά από την τρίτη θέση στο Αμύνταιο, ο Θανάσης Μυλωνέλης του Άρη συνέχισε με μία ακόμα επιτυχία την περασμένη Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στο διεθνές τουρνουά “Σάκουρα”, κατακτώντας τη 2η θέση στα -60 κιλά Παίδων Α΄.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του τμήματος:

“Η απίστευτη παρουσία του Θανάση που ξεσήκωσε για άλλη μία φορά την κερκίδα τον οδήγησε για άλλη μία φορά στο βάθρο των νικητών. Ο Θανάσης κέρδισε τους πρώτους 3 αγώνες σκοράρωντας Ippon και χωρίς μάλιστα να αφήσει να περάσει το πρώτο λεπτό του αγώνα.

Στον τελικό της κατηγορίας των -60 κιλών παίδων Α΄ ηττήθηκε μόνον από τον Σκοπιανό αντίπαλο του με ένα σίντο, καθώς η διαιτήτρια τον τιμώρησε επειδή έβγαλε το ένα από τα δύο πέτα από το κιμονό του έξω από τη ζώνη – παρόλο που το άλλο ήταν ήδη έξω.

Αήττητος, την ίδια μέρα, συνέχισε να παίζει και στην μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία (στους έφηβους) όπου επίσης κατάφερε να κερδίσει τον έναν από τους 3 αγώνες του παρά του νεαρού της ηλικίας του.

Στο τουρνουά Σάκουρα, από τον Α.Σ. Άρη συμμετείχε και ο Γκούτζιος Χρήστος στα -60 κιλά εφήβων όμως ηττήθηκε στον πρώτο γύρω λόγω των ποινών – σίντο που του δόθηκαν. Σίγουρα όμως απεκόμισε σημαντική αγωνιστική εμπειρία που θα φανεί μακροπρόθεσμα.

Στον Α.Σ. Άρη είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα αποτελέσματα, τα οποία για άλλη μία φορα παρουσιάζουν τη μακρο-χρόνια προσπάθεια για διάκριση των αθλητών μας αλλά και του προπονητικού group του Α.Σ. Άρη”.

To Top