ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ετοιμάζονται ήδη τα διαρκείας της νέας σεζόν! Το… κοντέρ των παλιών “πληγών” και ο πόλεμος

Ο Άρης σχεδιάζει αγωνιστικά την επόμενη μέρα και όχι μόνο! Ήδη πέρα από τις ζυμώσεις σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά, ένα σημαντικό κεφάλαιο αποτελεί η στήριξη του κόσμου, μέσα από τα διαρκείας.

Χθες σημειώσαμε ότι με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν, ο Άρης βγήκε… 3ος και στα εισιτήρια στη Superleague. Σε μια πολύ περίεργη χρονιά, όπου λόγω των περιοριστικών μέτρων η χωρητικότητα των γηπέδων θύμιζε… ακορντεόν, φτάνοντας σε πολλά ματς να επιτρέπονται μόλις 1.000 φίλαθλοι (!), οι κιτρινόμαυροι έκοψαν περισσότερα εισιτήρια συνολικά από τους δυο φιναλίστ του κυπέλλου Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη του Αγησίλαου Τουμαζάτου για την “επόμενη μέρα” του Άρη είχε τονιστεί η σημασία της ενεργούς συμμετοχής του κόσμου μέσα από τα εισιτήρια και τα διαρκείας.

Το… κοντέρ των παλιών “πληγών” συνεχίζει να γράφει! Ήδη μετά και την υπόθεση Παλαθουέλος, όπου ο Θόδωρος Καρυπίδης πάνω από 100.000 ευρώ τόκους και προσαυξήσεις, το ποσό των οφειλών της παλιάς ΠΑΕ, που βρήκε μπροστά του αγγίζει ή και έχει ξεπεράσει τα 4.000.000 ευρώ!

Μέσα σε αυτό το κάδρο οι άνθρωποι του Άρη ετοιμάζουν πολύ σύντομα να ανακοινώσουν τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2022-23. Μέσα από την στήριξη και την ενότητα της ομάδας, οι κιτρινόμαυροι θα μπορέσουν να είναι πολύ πιο δυνατοί απέναντι στον “πόλεμο” και τις τρικλοποδιές που παρουσιάζονται σε μόνιμη βάση.

Με ανοιχτές τις κερκίδες για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια, αναμένεται να υπάρξει κατακόρυφη αύξηση της ακόμη πιο ενεργούς παρουσίας των φιλάθλων του Άρη.

To Top