ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Τζούστον στην 20άδα των ξένων ριμπάουντερ και μπλοκέρ του Άρη, ξεπέρασε Νέιμικ και Καστλ

Με κάποια αξιοσημείωτα επιτεύγματα έκλεισε τη σεζόν για τον Άρη ο Σακούρ Τζούστον.

Όπως αναφέρει η στατιστική ανάλυση του ΕΣΑΚΕ:

Με τα επτά ριμπάουντ που είχε έφτασε τα 189 στη σεζόν και μπήκε στην πρώτη 20άδα των ξένων ριμπάουντερ του Άρη στη Stoiximan Basket League αφού ξεπέρασε τον Άντριου Νέιμικ που είχε 183 στη σεζόν 2014-15. Παράλληλα ο Τζούστον μπήκε στην πρώτη 40άδα της συνολικής λίστας των ριμπάουντερ του Άρη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα αφήνοντας εκτός του Χρήστο Μυριούνη που είχε 187.

*Με τα τρία επιθετικά ριμπάουντ του στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, μπήκε στην πρώτη 20άδα της σχετικής λίστας των ξένων του Άρη. Ο Τζούστον έφτασε στα 69 τον Τερέλ Καστλ που βέβαια φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για τέσσερα χρόνια (2004-08).

*Κάνοντας δύο κλεψίματα έφτασε τα 35 και έτσι μπήκε στην πρώτη 25άδα της λίστας των ξένων του Άρη, αφήνοντας πίσω του τον Μάριο Τσάλμερς που είχε 34 στην περσινή σεζόν.

*Με τη μοναδική τάπα του στο δεύτερο ματς της σειράς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο Τζούστον μπήκε και στην πρώτη 20άδα των ξένων μπλοκέρ του Άρη στην κατηγορία. Έφτασε στις 15 τους Γιαχόρ Μεσεριάκοφ, Άντι Νίκιλα και Τζέικ Κοέν.

To Top