Ετοιμάζουν βαλίτσες οι δανεικοί, σε αναμονή των διοικητικών εξελίξεων οι υπόλοιποι

Η επομένη του αγώνα του Αρη με τον ΠΑΣ Γιάννενα, δεν θα βρει στο Νέο Ρύσιο αρκετούς ποδοσφαιριστές που έπαιξαν με τη φανέλα των κίτρινων και φυσικά δεν θα βρει όσους έπαιξαν δανεικοί, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ο Ανδρέας Τάτος επιστρέφει στον Ολυμπιακό, όπου ανήκει, την ώρα που έχει αρκετές προτάσεις εντός κι εκτός συνόρων (Κύπρος) για τη συνέχεια καριέρας του.

Στον Ολυμπιακό επιστρέφει και ο Βασίλης Καραγκούνης, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός κι αυτός με τα κιτρινόμαυρα. Στις ομάδες τους, θα επιστρέψουν και οι Τάσος Μπακασέτας (Αστέρας Τρίπολης) και οι δύο ξενιτεμένοι, ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης με τον Βαλεντίνο Βλάχο, οι οποίοι περιμένουν ειδοποιήσεις από Γρανάδα και Μπριζ αντίστοιχα, προκειμένου να δουν τι θα κάνουν στο μέλλον.

Επίσης, το συμβόλαιο του Κρίστι Βανγκέλι ήταν εξάμηνο και θα είναι κι αυτός ελεύθερος.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το ότι οι δύο Ισπανοί (Αγκάνθο και Πουλίδο) θα αποτελέσουν παρελθόν καταγράφει την εικόνα του Νέου Ρυσίου που αναμένεται να αδειάσει.

Οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν συμβόλαιο με τον Άρη (π.χ. Διούδης, Μανιάς, Κύργιας, Τσουμάνης κ.α.), φυσικά θα περιμένουν τις εξελίξεις στα διοικητικά για να δρομολογήσουν το μέλλον τους.

To Top