Υλοποιείται το πλάνο “ομάδων δράσης” στην ΚΑΕ – Ανοικτό το θέμα της οικονομικής στήριξης

Η συνάντηση της Δευτέρας που οργανώθηκε από την ΚΑΕ και τον Λευτέρη Αρβανίτη δεν αφορούσε καθόλου το οικονομικό θέμα που υπάρχει στην εταιρεία, κυρίως ως προς την ρευστότητα και την συνέπεια στην κάλυψη των υποχρεώσεών της προσεχώς.

Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν κι άλλες παρόμοιες συναντήσεις για την υλοποίηση όλων όσων συζητήθηκαν τη Δευτέρα, για να ανατεθούν ρόλοι και αρμοδιότητες σε συγκεκριμένα άτομα ή ομάδες, όμως το βασικό πρόβλημα του Άρη θα είναι η ρευστότητα και η εισροή εσόδων.

Πρόβλημα υπό την έννοια ότι υπάρχει πλέον πίεση γιατί υπάρχουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις και συγκεκριμένες ημερομηνίες και η διοίκηση αδυνατεί να πληρώνει μόνο με τα “προβλεπόμενα” έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα ή την χορηγία του ΟΠΑΠ. Απαιτείται όλοι οι φορείς και επιφανείς Αρειανοί να συνδράμουν, ο καθένας όπως μπορεί για να δημιουργηθεί μια “βάση” πάνω στην οποία θα μπορέσει να στηριχθεί η (εκάστοτε) διοίκηση από το καλοκαίρι και για τα επόμενα χρόνια.

Το θέμα των χρημάτων και της οικονομικής στήριξης γενικότερα δεν αναλύθηκε στην πρώτη συνάντηση της ΚΑΕ με τους συγκεκριμένους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί, αλλά είναι βέβαιο ότι θα γίνει στο προσεχές μέλλον.

 

To Top