Ετοιμάζουν μήνυση για τον μύθο της φυσούνας!

Ο μηχανισμός της προπαγάνδας, “κατασκεύασε” επεισόδιο στη φυσούνα του Κλεάνθης Βικελίδης σε βάρος των μελών της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας και ειδικά σε βάρος του Γιώργου Γεωργιάδη.

Φυσικά, πρόκειται για έναν τεράστιο μύθο, τέτοιο που ούτε ο Αίσωπος θα μπορούσε να σκαρώσει. Το να έπεσε θύμα επίθεσης ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι απίθανο. Το αντίθετο θα μπορούσε. Δεν θα ήταν και η πρώτη φορά.

Πάντως, ήδη άνθρωποι του Άρη είναι έξαλλοι με τα όσα είδαν το φως της δημιότητας και προτίθονται να καταθέσουν μήνυση για τις συκοφαντίες.

Διαβάστε το ρεπορτάζ από το sport24.gr και το pamesports.gr μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον Μάρτιο του 2013:

“Εξοργιμένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργο Γεωργιάδη, στο ντέρμπι των δύο ομάδων στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Γιώργος Γεωργιάδης ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Πειραιά, ήταν προκλητικός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, κατά την έξοδο των δύο ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο, στη φυσούνα, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ προκαλούσε και έβριζε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Με την παρουσία των ψυχραιμότερων πάντως η ένταση μειώθηκε, καθώς οι δύο πλευρές ήταν κοντά στο να έρθουν ακόμη και στα χέρια.

To Top