“Ετοιμους παίκτες για μεγαλύτερη ενίσχυση”

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Γιάννης Τζιφόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων για τις εντυπώσεις που του άφησε η ομάδα στο φιλικό με τη Ρόμα, για το που διέκρινε τις αδυναμίες της ομάδας, για τις μεταγραφικές προσθήκες που έχουν γίνει, για τον Άνδρέα Τάτο και για το πώς βλέπει την ερχόμενη σεζόν.

Aναλυτικά όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

 Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από το φιλικό με τη Ρόμα: «Για πρώτο παιχνίδι, είχε καλή παρουσία. Τα νέα παιδιά, τα νέα πρόσωπα είχαν καλή παρουσία, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Χρειαζόμαστε όμως ενίσχυση για να έχουμε μια πιο δυνατή ομάδα στην έναρξη του πρωταθλήματος. Η νέα χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά πιστεύω οι νέοι και οι παλιοί παίκτες θα παρουσιάσουν ένα δυνατό σύνολο».

 Για το που χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση, είπε: «Πιστεύω σε όλες τις γραμμές. Δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Θέλουμε έτοιμους παίκτες, που θα πάρουν τη φανέλα του βασικού και θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα».

 Για τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε από το φιλικό της Παρασκευής, ανέφερε: «Σταθήκαμε γενικά καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά έπαιξε ρόλο και η κούραση. Λείπει η εμπειρία από τα παιδιά. Χρειάζονται προσθήκες επιπλέον και από αυτή του Τάτου, για να μην έχουμε τα περσινά, τα οποία θέλουμε να ξεχάσουμε».

 Για τη ποιότητα της Ρόμα, τόνισε: «Είναι στις πέντε καλύτερες ομάδες της Ιταλίας. Έχουν παίκτες κλάσης με εμπειρίες. Ήταν ένα καλό τεστ για τον προπονητή μας και νομίζω ότι έμεινε ευχαριστημένος. Είναι στο άλλο άκρο με τον Άρη, που έχει περιορισμούς στις μεταγραφές κτλ».

 Για τον Ανδρέα Τάτο και το τι μπορεί να προσφέρει στον Άρη, υπογράμμισε: «Είναι ένας παίκτης του οποίου η ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη. Στα συν είναι ότι πέρυσι ήταν ο ηγέτης της ομάδας στο δεύτερο γύρο και τη βοήθησε να σωθεί. Επίσης βοήθησε τους υπόλοιπους με την εμπειρία και την ποιότητα, αγαπήθηκε από τον κόσμο. Του εύχομαι καλή επιτυχία, όπως και στα υπόλοιπα παιδιά».

 Για το γκολ του Ουντότζι, επεσήμανε: «Και με βάση τη θητεία του σε Ατρόμητο, Πλατανιά κτλ, δείχνει ότι είναι παίκτης που θα βοηθήσει την ομάδα. Θα είναι νομίζω από τα βασικού ατού της ομάδας στην επίθεση. Έχει έφεση στο σκοράρισμα και είναι γρήγορα. Πολύ καλή και θετική κίνηση. Έχει και την εμπειρία. Οι κινήσεις που γίνονται γενικώς είναι θετικές και θα συνεχιστούν για να κάνουμε μια καλή ομάδα».

 Για το γεγονός ότι πολλά πόστα στην ομάδα έχουν αναλάβει άτομα που έχουν υπηρετήσει το σύλλογο στο παρελθόν, σημείωσε: «Έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια. Νομίζω ότι είναι ιδιαίτερη αυτή η κίνηση της διοίκησης. Είναι παιδιά που αγαπούν την ομάδα και έχουν δυνατότητες. Υπάρχουν δυσκολίες και είναι ό, τι καλύτερο να εμπιστευτείς ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα. Πρέπει να συγχαρούμε τη διοίκηση για αυτή τη προσπάθεια. Έγινε και η πρόσκληση στην ομάδα του 1964 για το φιλικό και ήταν μια πολύ καλή κίνηση και αυτή. Πρέπει να υπάρχει πάντα τέτοια οργάνωση».

 Για το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είπε: «Θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα. Είναι δυνατό τεστ, ό, τι καλύτερο για έναν προπονητή. Ο ΠΑΣ μας έδειξε ότι με οργάνωση και μεθοδικότητα μπορούν όλες οι ομάδες να διακριθούν. Είναι καλό να υπάρχουν δυνατά φιλικά για αν βγουν τα κατάλληλα συμπεράσματα».

 Τέλος, για το πώς βλέπει την επόμενη σεζόν, ανέφερε: «θα δούμε πώς θα λειτουργήσει η ομάδα με τις νέες προσθήκες που έχουν γίνει, αλλά και με αυτές που θα γίνουν. Στόχος να δημιουργηθεί μια ομάδα με νέα παιδιά και να τεθούν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός νέου μεγάλου Άρη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο για την παρουσία του στο φιλικό».

To Top