ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ευγενίου: “Πώς θα περάσει το ΑΦΜ της Τρίγλιας στον Ηρακλή- Δεν είναι εύκολο αυτό που κατάφερε στον Άρη ο Καρυπίδης”

Ο Στράτος Ευγενίου ιδιοκτήτης της Τρίγλιας και πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης αναφέρθηκε στην υπόθεση του ΑΦΜ και του Ηρακλή, ενώ μίλησε και για τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά ανέφερε:

Ακόμη δεν έχουμε τελειώσει αλλά βαδίζουμε προς τα εκεί. Έχει καταθέσει ο Ηρακλής τα χρήματα που ήταν απαραίτητα για την εγγυητική συμμετοχής, οπότε συμμετέχει η ομάδα στην Super League 2.

Από εκεί και πέρα πρέπει να συζητήσουμε το οικονομικό θέμα μεταξύ Τρίγλιας και Ηρακλή. Μέχρι να εξοφληθεί το οικονομικό θα είμαι εγώ, από την στιγμή που θα εξοφληθεί θα έρθει ο καινούργιος επενδυτής.

Στην αρχή θα είναι Τρίγλια, από εκεί και πέρα είναι θέμα των ανθρώπων του Ηρακλή να ονομάσουν την ομάδα.

Για τις επαφές του με τον Ηρακλή:

Μιλάμε με τον ΓΣ, αλλά όταν δεν έχεις απέναντι σου κάποιον άνθρωπο που θα σου μιλήσει για τα οικονομικά, και μιλάς με έναν σύλλογο που έχει μεγάλη ιστορία αλλά δεν υπάρχει ένα άτομο συγκεκριμένο είναι δύσκολο.

Όταν θα φύγουν οι μετοχές που θα πάνε, δεν μπορούν να πάνε στον ΓΣ Ηρακλή, πρέπει να πάνε σε έναν άνθρωπο. Αυτά είναι τα θέματα που αντιμετωπίζουμε. Έχω καταλάβει ότι υπάρχουν άνθρωποι του Ηρακλή που ενδιαφέρονται.

Για τον Ηρακλή:

Ο Ηρακλής είναι από τις πιο αδικημένες ομάδες, δεν χρωστάει τα χρήματα σαν ΠΑΕ τουλάχιστον. Η πολιτεία ίσως προσπαθεί να το ανταποδώσει αυτό.

Για την κατάσταση του ποδοσφαίρου:

Όταν θέλεις να ασχοληθείς κάπου, θες να έχει μία απολαβή από αυτό το πράγμα, δεν το κάνεις μόνο για το χόμπι σου. Αυτό δεν πρέπει με κάποιον τρόπο να μπορέσει να εξασφαλιστεί, να υπάρχει μία υγεία. Να υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι.

Πλέον δεν πουλάς το προϊόν, πουλάς οπαδιλίκι, πολιτική επιρροή και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Για τον λόγο που η Τρίγλια πουλάει το ΑΦΜ της:

Το κάνουμε επειδή σαν Τρίγλια δεν αντέχουμε να συμμετέχουμε στην Super League 2. Δεν θα κάνουμε πράγματα που δεν μας εκπροσωπούν, που δεν θέλουμε. Θα παραλάβει την ομάδα κάποιος άλλος σύλλογος που θα μπορεί να αντέξει τις υποχρεώσεις.

Για τον Καρυπίδη:

Όταν ανέλαβε ο Θόδωρος Καρυπίδης στον Άρη ήμουν από τους ανθρώπους που ήταν σκεπτικοί, δεν έβλεπα ένα μέλλον. Αλλά μέχρι τώρα οι κινήσεις του μας έχουν αποδείξει όλους το αντίθετο. Είναι άδικο να πληρώνει τα χρέη των παλαιότερων. Αυτά πρέπει να τα πληρώσουν αυτοί που τα έκαναν.

Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια, δεν είναι εύκολο να κρατήσεις τον Άρη στο επίπεδο που τον κρατάει ο Καρυπίδης.

Για το αν θα εμπλεκόταν με το μπάσκετ του Άρη:

Θα κάνω ένα διάλειμμα γενικά, και μετά βλέπουμε.

To Top