Ευθυμιάδης: “Κοντά σε συμφωνία με όλους σχεδόν τους πιστωτές για το άρθρο 99” (photos)

Ο Κώστας Ευθυμιάδης, υπεύθυνος του αγωνιστικού στην ΠΑΕ Άρης ήταν παρών στη σημερινή συνάντηση και εμφανίστηκε καθησυχαστικός ως προς τους διακανονισμούς με τους πιστωτές για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99.

Δεχόμενος ερωτήσεις των παρευρισκόμενων τοποθετήθηκε και τόνισε αρχικά πως “είμαστε πεπεισμένοι ότι η υπόθεση του άρθρου 99 θα κλείσει θετικά για την ομάδα. Προχωράμε σταθερά και τα μηνύματα που παίρνουμε είναι άκρως θετικά. Την Πέμπτη έχουμε εκ νέου συνάντηση με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε ως διοίκηση και θεωρώ ότι ο κόσμος του Άρη μπορεί να κοιμάται ήσυχα. Έχουμε έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία με όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές και τους πιστωτές. Δεν χρειάζονται τυμπανοκρουσίες, πάντως τείνουμε στην επιτυχία της υπαγωγής στο άρθρο 99”.

Για την “Άρης Εμπορική” σχολίασε πως “είναι μια εταιρία που όπως ξέρετε, καταλαμβάνει το 15% των μετοχών. Πλέον είναι πτωχευμένη, και είναι αρμοδιότητα της Λέσχης ώστε να πάρει πίσω τις μετοχές που κατέχει. Από την στιγμή μάλιστα που δεν πληρώνει το ΦΠΑ και το χρέος της στο ελληνικό δημόσιο, η δικαιοσύνη θα στραφεί εναντίων αυτής, με τα αποτελέσματα να είναι δυσάρεστα. Άρα πρέπει να κινηθούμε γρήγορα ώστε να αποφύγουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο”.

Κλείνοντας υπογράμμισε πως “είναι ανάγκη ο κόσμος να γραφτεί στην Λέσχη, να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να γίνει ένα κομμάτι αυτού του σωματείου. Ο καθένας μπορεί να προσθέσει το δικό του λιθαράκι στον σύλλογο”.

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top