Το ημερολόγιο του απεσταλμένου: Πράβετς, ημέρα ένατη και αντίστροφα ο χρόνος (της επιστροφής) μετράει!

Ένατη μέρα στο Πράβετς. Τρίτο φιλικό παιχνίδι αύριο και μετά επιστροφή… Ο απεσταλμένος του PRESSARIS, Δημήτρης Σαββαϊδης συνεπής στο ημερολόγιό του καταγράφει την πραγματικότητα του Άρη που ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία του στην Βουλγαρία και επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη σαφώς πιο… κουρασμένος, αλλά και πιο έτοιμος.

Πράβετς, Ημέρα Ένατη

Εννιά μέρες. Πέρασαν σα… νεράκι. Έτσι είναι η προετοιμασία για έναν… πρωτάρη. Δεν ξέρω τι θα μπορούσα να γράψω μετά από 6-7 χρόνια. Για τους παίκτες όχι και τόσο… νεράκι. Μάλλον… κουπί ήταν η προετοιμασία, αφού για τους περισσότερους ήταν η πρώτη τους φορά σε προετοιμασία επαγγελματικής ομάδας πρώτης κατηγορίας.

Η ομάδα δίνει αύριο το τρίτο φιλικό παιχνίδι, με την Μπότεφ Βράτσα. Μέτρια ομάδα, χειρότερη από την Λίτεξ. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου πήρε χθες μια ανακούφιση, γιατί πλέον θα έχει έναν επιπλέον (βασικό) παίκτη, αλλά προς το παρόν αυτό που τον ενδιαφέρει είναι τι θα δείξουν οι παίκτες του στο φιλικό με τη Μπότεφ. Θέλει να δει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από αυτά που δουλεύονται στις προπονήσεις, να μετουσιώνονται σε πράξη μέσα στο γήπεδο σε συνθήκες αγώνα.

Αμέσως μετά ξεκούραση, ύπνο και επιστροφή το πρωί για την Θεσσαλονίκη!

Μέχρι τότε όμως υπάρχει δουλειά μπροστά μας!

 

To Top