Ευθυμιόπουλος: “Γιατί θα είναι επιτυχημένος ο Ηλιάδης”

Σίγουρος για τη νίκη του Δημήτρη Ηλιάδη στις εκλογές της ΠΑΕ Αρης εμφανίστηκε ο υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Ηλιάδη, Μάριος Ευθυμιόπουλος
Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:
«Νομίζω ότι υπάρχει μια πολύ αγαστή συνεργασία για τις εκλογές και θα βγει κερδισμένος ο Άρης. Θεωρούμε ότι θα νικήσει ο κύριος Ηλιάδης».

Για τον τομέα που θα ασχοληθεί: «Σαν Μάριος έχω μια εξειδίκευση που αφορά τη στρατηγική πολιτική. Αυτό αφορά όλες τις ομάδες και τις ανώνυμες εταιρείες. Είμαι οπαδός του Άρη από τη γέννησή μου. Κάναμε μια πολύ σοβαρή συζήτηση με τον κύριο Ηλιάδη, θέσαμε ορισμένα πλαίσια που μπορώ να προσφέρω κι έτσι μπήκα στη διαδικασία να εκλεγεί ένα διοικητικό συμβούλιο που να μπορεί να προσφέρει στον Άρη».

Για τη Γενική Συνέλευση: «Πρέπει να βρεθούν κάποιες λύσεις. Ο κύριος Ηλιάδης έφερε την πιο ολοκληρωμένη λύση, μίλησε για τακτική διοίκηση, ολοκλήρωση της υπαγωγής στο άρθρο 99, τιμωρία επίορκων παραγόντων. Πρέπει να σκεφτούμε και τα 100 χρόνια αλλά και το τι γίνεται μετά τα 100 χρόνια και την Κοινωνία Μελών», τονίζοντας:
Υπάρχουν δεδομένα τακτική σημασίας ούτως ώστε να μπορέσουμε να σχηματίσουμε μια διοίκηση που θα φέρει τη διαφάνεια, την ενότητα, την στήριξη, την αναβάθμιση του Άρη σε επίπεδο ευρωπαϊκών διεθνών ομάδων και εταιρειών που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Να μπορέσουμε να φέρουμε τον κόσμο. Καλώ όλο τον κόσμο να ψηφίσει στις εκλογές και τον κύριο Ηλιάδη».

Για τη χαμηλή προσέλευση στη Γενική Συνέλευση: «Αυτό δεν συνεπάγεται ότι δεν θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε την Κοινωνία Μελών. Αυτή τη στιγμή μας δίνεται η ευκαιρία να φτιάξουμε κάτι καινούριο, θεωρώ ότι αυτή η ομάδα με τις ιδέες που έχουν, είναι σταθεροί, έχουν εμπειρία, γνώση και επιστημονική κατάρτιση».

Για το γεγονός ότι ψηφίζουν οι φίλαθλοι του Άρη που έχουν εισιτήριο διαρκείας: «Ο κ. Ηλιάδης είναι η μόνη λύση και η καλύτερη λύση, αυτή είναι η θέση μου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει επίγνωση της παγκόσμιας και τοπικής αγοράς, επίγνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη που χρειάζεται ένας αρχηγός. Θα είναι ένας πετυχημένος πρόεδρος. Από εκεί και πέρα θα σεβαστούμε τους αντιπάλους μας, να τους ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που έχουν κάνει γιατί πάνω από όλα είναι Αρειανοί. Ο Ηλιάδης αποτελεί την καλύτερη λύση για το μέλλον του Άρη», ενώ πρόσθεσε:

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα βγει κερδισμένο ο Άρης. Παρατηρώ μια υγιή κατάσταση με όλες τις βραχυπρόθεσμες δυσκολίες. Πιστεύω ότι θα βγει ο κ. Ηλιάδης. Δεν θα βγει κάποιος ηττημένος από τη διαδικασία».

Για τον Λάμπρο Σκόρδα: «Αν θέλει ο άνθρωπος να φέρει κάποια πρόταση μέσα που να έχει αγαστή συνεργασία. Έρχονται και τα 100 χρόνια. Δεν είναι σωστό να λέμε αν θα ξεπεράσει κανένας πρόεδρος τον άλλο ή αν είναι λιγότερο σωστό. Θεωρώ ότι εφόσον λήξει το έργο του κ. Σκόρδα απομένει να κριθεί από τους ιστορικούς του Άρη αν είχε καλή πορεία στον σύλλογο»

To Top