Ηλιάδης: “Η επανεκκίνηση του Άρη, η απειλή, το άρθρο 99 και ο Σκόρδας”

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης μίλησε για όσα δήλωσε στη γενική συνέλευση, τον Λάμπρο Σκόρδα και το άρθρο 99 τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα υποστηρίξει τους νομικούς που χειρίζονται το θέμα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Ηλιάδη στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Αρχικά τοποθετήθηκε στα όσα είπε στη γενική συνέλευση:

«Ότι είπαμε, ισχύει. Θα τα κάνουμε πράξη όπως δηλώσαμε. Οι χορηγοί είναι υπαρκτοί. Ξέρουμε τις δυνάμεις μας και θα υπάρχουν κεφάλαια με ευχάριστες εκπλήξεις. Θα μπορούσα να είχα κάνει σημαία την ονομασία του γηπέδου με χορηγό, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκα για ψήφους. Δε θα δώσω ψεύτικες υποσχέσεις. Οι φίλοι του Άρη εκπαιδεύτηκαν να ζουν με ψεύτικες υποσχέσεις».

Για το ότι ο Σκόρδας ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΠΑΕ, ελέγχεται από τον διαχειριστικό έλεγχο:

«Περιμένω να καταδικάσει, ο κόσμος, το πρόσφατο παρελθόν και όσους δημιούργησαν 32 εκατ. ευρώ χρέη. Ο κ. Σκόρδας είχε σαν «κολυμβήθρα του Σιλωάμ», την προεδρία, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Η σωτηρία δεν είναι δική του υπόθεση, αλλά ακόμα κι έτσι, οι αμαρτίες του παρελθόντος δεν εξατμίζονται».

Για τα όσα είπε ο Λάμπρος Σκόρδας, σε βάρος του:

«Εγώ στην ομιλία μου μίλησα με σεβασμό προς όλους, δε θέλησα να απαξιώσω κανέναν. Ο κ. Σκόρδας χθες μίλησε απαξιωτικά και αυτό προκαλεί ερωτηματικά. Του απάντησα στο ίδιο ύφος γι’ αυτά που είπε, αλλά δε θα συνεχίσω να το κάνω».

Για τον αν κάποιοι κέρδισαν χρήματα από τον Άρη:

«Δεν μπορώ να το πω, δεν έχω στοιχεία. Ξέρω πως υπήρξε μέλος, που δανείστηκε από τον Άρη και δεν επέστρεψε τα χρήματα. Για το «επάγγελμα Άρης», θα μιλήσω στο μέλλον. Δε βάλαμε τυχαία το όνομα Άρης-Διαφάνεια. Ο Άρης ή κάνει επανεκκίνηση ή θα πρέπει να σβήσει. Θα δεχθούμε πόλεμο και το γνωρίζω. Η Άρης-Εμπορική είναι υπερχρεωμένη, παρά το γεγονός πως δεν είχε ανταγωνιστή».

Για το αν θα έχει αποτέλεσμα ο έλεγχος:

«Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα βγουν στο φως. Εάν αναλάβουμε, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να έρθουν τα στοιχεία στον αέρα».

Για το τι σημαίνει επανεκκίνηση για τον ίδιο:

«Σημαίνει ότι η ομάδα πρέπει να γίνει ο πραγματικός Άρης που φαντάζεται ο κόσμος. Να γίνει ισχυρός συμπαίκτης των μεγάλων και να μην παραμένει επαίτης απέναντί τους».

Για την εσωστρέφεια στον Άρη και πως μπορεί να ξαναφέρει στο γήπεδο, κόσμο που έφυγε από την ομάδα:

«Έγιναν πολλά που ανάγκασαν τον κόσμο να φύγει. Όλοι οι Αρειανοί έχουν θέση στο Χαριλάου ώστε να κάνουμε τον Άρη και πάλι μεγάλο».

Για τον αν τα χρήματα είναι διασφαλισμένα:

«Οι χορηγοί είναι υπαρκτοί και θα κάνουμε πράξη όσα δηλώσαμε. Ήμουν αυστηρός σε θέματα, όπως η ονομασία του γηπέδου, με πολλά εκατομμύρια, αλλά δεν το έκανα, γιατί δεν πείστηκα».

Για την «επίθεση» του Σκόρδα στο πρόσωπό του και τον τρόπο που επιλέγει να αντιπαρατεθεί:

«Ίσως δεν έχει επιχειρήματα. Του ζητήσαμε και ένα βιογραφικό να δούμε. Το θέμα δεν είναι ο Ηλιάδης ή ο Σκόρδας. Δεν είναι ο Σκόρδας ο αντίπαλός μας, η ιστορία θα τελειώσει το Σάββατο. Αντίπαλός μας είναι τα μεγάλα προβλήματα του Άρη».

Για το αν υποστηρίξει τους νομικούς που χειρίζονται την υπόθεση του άρθρου 99:

«Βεβαίως και θα το υποστηρίξουμε. Όλοι είναι ικανοί νομικοί και έφθασαν σε μια επιτυχία που είναι το πρώτο βήμα σωτηρίας του Άρη. Θα συνεργαστούμε, γιατί δεν είμαι δογματικός. Χρειάζονται πολλά ακόμα, εκτός από «ζεστά» χρήματα. Θα τους στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να κλείσει θετικά το 99 και να γυρίσει σελίδα ο Άρης».

Για τον αν θα έχει «ζεστό» χρήμα, εφόσον εκλεγεί:

«Είπα ότι δε θα λαϊκίσω και θα υποσχεθώ μόνο όσα μπορώ να κάνω. Πριν τις εκλογές τα βάλαμε όλα κάτω και είδαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Υπάρχει «ζεστό» χρήμα και θα τα καταφέρουμε».

Για τις μαζικές εγγραφές στην ΚΜΑ, τις τελευταίες ώρες και τι θα παίξει ρόλο στην εκλογική διαδικασία του Σαββάτου:

«Έχω τις πληροφορίες για αθρόες εγγραφές στην ΚΜΑ και πιστεύω ότι κάποιοι δε δικαιούνται να εγγραφούν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Το μέλλον θα κριθεί από τους ίδιους».

Τέλος, για τους λόγους που διεκδικεί την προεδρία του Άρη τόνισε:

«Είπα και στη Γ.Σ. ότι το πάθος μου υπερισχύει όλων των άλλων. Ο Άρης χρειάζεται ισχυρή διοίκηση, για να αλλάξει σελίδα. Το πάθος μου με έκανε να ασχοληθώ με τον Άρη και τίποτα άλλο».

To Top