Ευθύνες υπάρχουν, δεν κρύβονται, δεν παραγράφονται! Προέχει τώρα η σωτηρία της ομάδας, μια και τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει

Οι συναισθηματικές εναλλαγές του δευτέρου ημιχρόνου στη Βέροια θα μπορούσε να ήταν κάλλιστα μέρος σεναρίου κινηματογραφικής ταινίας. Από την χαρά στο γκολ του Αγγελούδη, στην απόλυτη απογοήτευση μετά την ανατροπή του σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Άρης βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού.

Δεν είναι ώρα για αναζήτηση των λαθών που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν, ούτε ο αφορισμός προσώπων και καταστάσεων που έχουν οδηγήσει τον Άρη σε αδιέξοδο. Όχι ότι αυτά τα λάθη πρέπει να διαγραφούν, αλλά…

Με αφορμή τον έντονο προβληματισμό του κόσμου μπροστά στο ενδεχόμενο να μη τα καταφέρει η ομάδα αγωνιστικά, λέγονται πράγματα τα οποία είναι άτοπα για το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε. Προέχει τώρα η σωτηρία της ομάδας.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά. Ότι ο σύλλογος πρέπει να ορθοποδήσει και να δώσει την μάχη του μέχρι εσχάτων.

Αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή ή προσήλωση στην προσπάθεια να μείνει η ομάδα «ζωντανή».

Μετά το αποτέλεσμα της Βέροιας ο κόσμος έχει απογοητευτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό βγάζοντας τα εσώψυχά του, είτε δημόσια, είτε με άλλο τρόπο. Στο στόχαστρο μπαίνουν οι πάντες, από τον προπονητή μέχρι τους διοικούντες και τους παίκτες.

Από την αρχή της σεζόν γνωρίζαμε όλοι πόσο δύσκολη θα είναι η φετινή σεζόν. Με «προίκα» την κακοδιαχείριση των προηγούμενων ετών, ο Άρης χρειαζόταν και χρειάζεται τώρα ακόμα περισσότερο την στήριξη όλων όσων τον αγαπούν.

Μάλλον ξεχάσαμε πως πρόκειται για μια χρονιά ειδικών συνθηκών. Για μια χρονιά επιβίωσης και μπαίνουν στο κάδρο άνθρωποι που προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Η πίκρα του κόσμου είναι μεγάλη και δικαιολογημένη. Όπως και το κριτήριό του αλάνθαστο. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος αυτήν τη στιγμή για μεμψιμοιρίες, για βολές δεξιά και αριστερά. Ο Άρης έχει διοίκηση σήμερα. Το αύριο δεν ξέρουμε τι θα φέρει.

Αυτή η διοίκηση σε συνεργασία με την ΚΜΑ έχουν την ευθύνη της ομάδας τους τελευταίους μήνες. Δεν είναι η αιτία της τραγικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

Ευθύνες υπάρχουν, ας ελπίσουμε πως κάποια στιγμή θα αποδοθούν. Δεν κρύβονται, δεν παραγράφονται. Eίναι υποχρέωση του συλλόγου να αποδοθούν, κυρίως για τη συνείδηση του κόσμου. Απλά επιβάλλεται όλα αυτά να γίνουν μετά το πέρας της σεζόν, όταν θα έχει σωθεί η ομάδα.

Προτεραιότητα δεν αποτελεί τίποτα άλλο εκτός από την σωτηρία της ομάδας. Ας το καταλάβουμε όλοι και να βάλουμε πλάτη.

To Top