ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ευκαιρία για… πολλούς το φιλικό του Σαββάτου

Το Σάββατο ο Άρης θα υποδεχθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για ένα φιλικό σε συνθήκες… επίσημου αγώνα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Το επίπεδο του αντιπάλου είναι τέτοιο που δίνει την δυνατότητα στον Μίχαελ Ένινγκ να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα πολλών παικτών του, που το τελευταίο διάστημα δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο Άρης θα παραταχθεί απέναντι στους Βούλγαρους (που φέτος έπαιξαν προκριματικά Europa League) με αρκετές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, όπως οι Μαντσίνι, Λάρσον, Μαρτίνες, Ντουάρτε, Σόουζα και Τόνσο που θα δεν αποκλείεται να αγωνιστούν από το ξεκίνημα και να έχουν στην διάθεσή τους αρκετό χρόνο.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

  • 10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 7
  • 15 ευρώ στα VIP

* Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 δεν ισχύουν για το φιλικό με την CSKA Sofia, ενώ τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο.

* Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

* H διάθεσή τους ξεκίνησε από την ARIS F.C. Boutique (Τρίτη-Παρασκευή 10:00-18:00 και το Σάββατο, την ημέρα του φιλικού αγώνα, από τις 10:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου), ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά από τη viva: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2019-2020/.

 

To Top