ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ευκαιρία του Άρη να κρατήσει μία διαφορά, πριν τα ματς με τους διώκτες του…

Η ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ, έδωσε την δυνατότητα στους διώκτες του και κυρίως τον ΠΑΟΚ, να μειώσει την διαφορά από την 2η θέση και τους “κιτρινόμαυρους” στο -1.

Ο Άρης, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και έχει την ευκαιρία να κρατήσει την διαφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή ή και να την αυξήσει, ανάλογα με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, από τους διώκτες του.

Ο ΠΑΟΚ παίζει στην Αθήνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ευκαιρία σημαντική για τους “κιτρινόμαυρους”, με νίκη στο δικό τους ματς, να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες και να έχουν και πάλι το μαξιλαράκι ασφαλείας, που είχαν εξασφαλίσει στην κανονική διάρκεια, αλλά έχασαν σε μεγάλο βαθμό, μετά την ήττα στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η 2η θέση στα πλέι οφ, θα κριθεί στις λεπτομέρειες, και για τον Άρη είναι μονόδρομος η νίκη απέναντι στους Αρκάδες, οι οποίοι μόνο αδιάφοροι δεν είναι στην διαδικασία και το έδειξαν κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν πάλεψαν και ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις.

To Top