ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ικανοποίηση για τον πλήρη φάκελο του Άρη σε τόσο δύσκολες καταστάσεις

Ο φάκελος της ΠΑΕ Άρης για την ελληνική και ευρωπαϊκή αδειοδότηση της ομάδας είναι πλήρης σε όλα, με τους “κιτρινόμαυρους” να μην έχουν κανένα λόγο ανησυχίας, όπως υπογράμμισε στην ενημέρωση του ο σύλλογος.

Μια πραγματικότητα που καταγράφει την ικανοποίηση που υπάρχει στην Αλκμήνης για τις στέρεες βάσεις, μέσα σε ένα γενικότερο δύσκολο περιβάλλον, μετά τα συνεχόμενα lockdown και τα κλειστά γήπεδα.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει τακτοποιήσει όλες τις υποθέσεις της ΠΑΕ, είτε από το παρελθόν, είτε όχι, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα, τόσο για τις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας.

Ο Άρης είναι πολύ κοντά στο ευρωπαϊκό “εισιτήριο”, δίνει την δική του “μάχη” μέσω των πλέι οφ, θέλοντας να αγωνιστεί για τρίτη σερί σεζόν στην Ευρώπη και έχει καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό τον τελευταίο χρόνο. Από την μια να ξεπεράσει το εμπόδιο του ban πέρσι το καλοκαίρι, ενώ από την άλλη θα διατηρήσει σταθερά την πορεία του, παρά τις σημαντικές απώλειες εσόδων με την απουσία φιλάθλων από τα γήπεδα και την δύσκολη οικονομική κατάσταση σε όλη την χώρα.

Η διατήρηση της οικονομικής εξυγίανσης της ΠΑΕ Άρης ήταν από τους βασικούς στόχους, με την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια, κάτι που έχει καταφέρει να πετύχει ο Καρυπίδης με τους συνεργάτες του.

To Top