Ευκαιρίες για κέρδη στο… Νησί

Με πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία του Σαββατοκύριακου. Στο Νησί μπορεί η Premier League να έχει… ρεπό όμως η δράση συνεχίζεται με όλες τις άλλες κατηγορίες αλλά και τα 4 παιχνίδια του Κυπέλλου.

Εκεί θα πέσει σήμερα το βάρος των προγνωστικών μας, ενώ στα «Μονά» ξεχωρίζει ένας αγώνας από τη Γερμανία και ένας απο την Ισπανία 2.

Αρχίζουμε με τα σημερινά προγνωστικά μας και με το σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Τάμγουορθ με αντίπαλο την Τέλφορντ σε απόδοση 1.95. Ούτε βαθμό δεν έχει κατορθώσει να αποσπάσει η Τέλφορντ έπειτα από την αντικατάσταση του Άντι Σίντον με τον Μαρκ Κούπερ στον προπονητικό θώκο πριν από σχεδόν ένα μήνα. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να «τρέχουν» το χειρότερο σερί της Κόνφερενς, όντας μακριά από τη νίκη για 19 ολόκληρα παιχνίδια.

Με αυτό το δεδομένο θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους που απέσπασαν δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς ενόψει της συνέχειας στα προηγούμενα δύο παιχνίδια κόντρα σε Νιούπορτ Κάουντι και Μάκλσφιλντ και σήμερα είναι ικανοί να συνεχίσουν το αήττητο σερί και να φύγουν με το διπλό.

Περνάμε τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου βρίσκουμε το «Διπλό» Draw No Bet του Πανιωνίου επί της Κέρκυρας σε απόδοση 2.00. Η Κέρκυρα αγνοεί την εντός έδρας νίκη από τις 29 Σεπτεμβρίου (4 ισοπαλίες και 4 ήττες στο πρωτάθλημα) και ουσιαστικά είναι με το… ένα πόδι στη Β’ Εθνική. Ο Πανιώνιος θέλει να εκμεταλλευτεί την ψυχολογική κατάσταση της αντιπάλου του και να πετύχει μετά απο πάρα πολύ καιρό (27 Οκτωβρίου) την πρώτη του εκτός έδρας νίκη.

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία όπου έχουμε επιλέξει τον «Άσσο» της Βέρντερ Βρέμης κόντρα στην Φράιμπουργκ σε απόδοση 2.10. Μπροστά στο κοινό της, η Βέρντερ δεν έχει σκοράρει μόνο απέναντι σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ. Συνολικά, η Βέρντερ πιστοποιεί ότι έχει ανέβει αγωνιστικά και πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, με τις δύο τελευταίες της να είναι οι καλύτερες για φέτος. Βαθμολογικά, ανεβαίνει συνεχώς και πλέον έχει βρεθεί στο -3 από τις θέσεις της Ευρώπης.

Σήμερα μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Φράιμπουργκ, μιας ομάδας που εκτός έδρας δεν παραδίδει πάντως εύκολα τα όπλα. Κλείνοντας τα «Μονά» βρίσκουμε τον «Άσσο» της Σαμπαντέλ με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης Β σε απόδοση 2.32.

Πάμε στις «Μπόμπες» όπου ξεχωρίζει το σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Ιστ Φάιφ με αντίπαλο την Στενχάουμιουρ σε απόδοση 2.63. Τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση της κατηγορίας διαθέτει η Στενχάουσμιουρ, με 14 γκολ ενεργητικό. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, από Αλόα και Κουίν Οφ Σάουθ, αποτελέσματα όμως που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν αποφύγει αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια και αν δεν υπήρχαν ορισμένα ατομικά λάθη. Από την άλλη η Ιστ Φάιφ είναι μία θέση πιο πάνω, ωστόσο μετρά αρκετό διάστημα μακριά απο τη νίκη.

Σήμερα θα τη στηρίξουμε με κάλυψη (DNB) καθώς διαθέτει την ομάδα για να κάνουν τη ζημιά. Στην Primera Division έχουμε ξεχωρίσει το «Διπλό» Draw No Bet της Αθλέτικ Μπιλμπάο με αντίπαλο τη Μάλαγα. Οι γηπεδούχοι έχουν το μυαλό τους στον μεσοβδόμαδο αγώνα με την Πόρτο και η Μπιλμπάο θα τα δώσει όλα για το πολύτιμο «τρίποντο» και φυσικά για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μετά το «χαστούκι» απο την Εσπανιόλ. Απο την Αγγλία έχουμε επιλέξει το «Διπλό» Draw No Bet της Μίντλεσμπρο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας σε απόδοση 3.20 και το Χ2 της Κόλστεστερ με αντίπαλο τη Σέφιλντ Γ. σε απόδοση 2.32. Κλείνουμε με το 2 DNB της Μοντένα κόντρα στη Λιβόρνο που «πληρώνει» απόδοση 3.15.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε κρατήσει 4 αγώνες σε απόδοση 3-4 (5 στήλες x 12€) και συνολικό ποντάρισμα 60€. Αναλυτικά:

Ντέρμπι – Γουλβς 1 (2.05)

Χαλ – Τσάρλτον 1 (1.84)

Μπερι – Κόβεντρι 2 (2.40)

Ρέιθ Ρόβερς – Ντανμπάρτον 1 (1.87)

Στο Μπάσκετ ο tipster μας βρίσκει αξία σε δύο αγώνες απο το γερμανικό πρωτάθλημα. Αρχικά ξεχωρίζει το +2 Βόνη απο την αναμέτρηση Λούντβιχσμπουργκ – Βόνη σε απόδοση 1.93. Τέλος κλείνουμε με το Μπειρούθ -4 απο τον αγώνα Μπειρούθ – Μπραουνσβάικ 1.82.

Στο Τένις έχουμε σήμερα μία πρόταση απο το ATP San Jose και είναι η νίκη του Tommy Xaas με αντίπαλο τον John Isner σε απόδοση 1.90.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

To Top