Τα πλάνα του Παναθηναϊκού: “Αυξημένη επαγρύπνηση για Αγκάνθο”

Δοκιμή και βιντεοανάλυση αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, περιλάμβανε η προπόνηση της Παρασκευής στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το σάιτ που ασχολείται με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, prasinanea.gr:

“Ο Φάμπρι έδειξε στους ποδοσφαιριστές του επιλεγμένα στιγμιότυπα από την ανάπτυξη του προσεχούς αντιπάλου τους και επικεντρώθηκε στις βαθιές μπαλιές από την άμυνα με στόχο τον Αγκάνθο. Ο Ισπανός προπονητής τόνισε ότι ο Πορτογάλος επιθετικός ξέρει να κινείται στον κενό χώρο και ζήτησε από τους αμυντικούς αυξημένη επαγρύπνηση, προκειμένου να μην του επιτρέψουν να υποδεχθεί τη μπάλα και να δώσει παίξει με τους συμπαίκτες του.

Με βάση την ανάλυση του, ο Φάμπρι επισήμανε ότι ο Άρης έχει προβλήματα στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας, εφόσον πιεστεί ψηλά. Για αυτό, φαίνεται πως καταλήγει στην επιλογή του Ζέκα πίσω από τον Τοτσέ, διότι ο συγκεκριμένος διακρίνεται για το ακατάπαυστο τρέξιμο, την αντοχή και το διαρκές πρεσάρισμα του.

Επιθετικά, ο Φάμπρι στάθηκε στις αδυναμίες των μπακ και των χαφ του Άρη, τους οποίους χαρακτήρισε “ανεπαρκείς στο τεχνικό κομμάτι”και “επιρρεπείς στο λάθος”. Θεωρεί ότι με το πρέσινγκ ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει μπάλες και θα δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Άρη και κάλεσε τους μεσοεπιθετικούς του να το έχουν υπόψη τους.

Με τον Ζέκα επιτελικό μέσο

Στο δίτερμα της προπόνησης, ο Φάμπρι έδειξε ότι έχει καταλήξει στους δέκα και προβληματίζεται για τη θέση του επιτελικού μέσου, όπου το προβάδισμα το διατηρεί ο Κάρλος Ζέκα. Ο Πορτογάλος πήρε φανέλα βασικού στη δοκιμή και ο Γιοχέι Καζιγιάμα αγωνίστηκε με τους αναπληρωματικούς.

Γκοκίπερ ήταν ο Καρνέζης, στόπερ οι Πίντο και Μπουμσόνγκ, δεξί μπακ ο Σεϊταρίδης και αριστερό ο Κάιπερ, αμυντικοί μέσοι οι Βιτόλο και Σο, δεξί εξτρέμ ο Σισοκό, αριστερό ο Χοκίν και στην κορυφή της επίθεσης ο Τοτσέ. Μικρές πιθανότητες να αρχίσουν συγκεντρώνουν οι Φουρλάνος και Καπίνος”.

To Top