Ο Κάιπερ για τους φιλάθλους του Άρη: “Τους είδα, κάνουν φασαρία και πρέπει να προετοιμαστούμε γι αυτό…”

Ο Νίκι Κάιπερ μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για τον Παναθηναϊκό, τον ίδιο και φυσικά για το παιχνίδι με τον Άρη.

Τα κυριότερα σημεία των όσων είπε:
Για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και την εξέλιξη της καριέρας του:   Θέλω να παίξω παιχνίδια, να αισθανθώ και πάλι καλά και να γίνω βασικό μέλος της ομάδας. Στην Τβέντε ήμουν η τρίτη επιλογή στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Ήμουν συνέχεια στην εξέδρα και δεν αγωνιζόμουν. Πρέπει να παίξω, να εξελιχθώ, να γίνω πιο δυνατός και μόνο με αυτόν τον τρόπο θα είμαι σε καλή κατάσταση και θα μπορέσω να γίνω ο παίκτης που ήμουν όταν άρχισα την καριέρα μου στην Τβέντε.

Για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Άρη:   Χρειάζονται τους βαθμούς και χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας… Νομίζω ότι στο προηγούμενο παιχνίδι δεν παίξαμε τόσο άσχημα, όμως χρειάζεται να σκοράρουμε. Και αν το κάνουμε, τότε θα κερδίσουμε τον Άρη και στην συνέχεια ελπίζω να κάνουμε ένα σερί τριών – τεσσάρων καλών εμφανίσεων, να πάρουμε κάποιους βαθμούς και να ανεβούμε ξανά.

Για την ομάδα του Άρη και αν έχει διαμορφώσει άποψη για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του:   Έχω δει στιγμιότυπα… Είδα τον κόσμο, έκανε φασαρία και οι οπαδοί του θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα τους. Νομίζω ότι πρέπει να προετοιμαστούμε και γι΄αυτό. Όμως αν κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, παίξουμε το παιχνίδι μας και έχουμε λίγο περισσότερο τύχη μπροστά στην εστία, ώστε να σκοράρουμε ένα- δύο γκολ και κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, τότε σίγουρα θα κερδίσουμε το παιχνίδι.

To Top