Ευνοϊκή εξέλιξη με Τσάμη μέσω… Πατρών

Εξέλιξη που ευνοεί τον Άρη προέκυψε στην Πάτρα, καθώς ο Απόλλωνας με ανακοίνωση που εξέδωσε, αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Άγγελο Τσάμη, κάνοντας λόγο για αθέτηση συμφωνίας!

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πατρών: “Ο «Απόλλων Πάτρας» ενημερώνει τους φιλάθλους του, ότι προ δεκαπενθημέρου είχε κάνει πρόταση στον αθλητή μπάσκετ Άγγελο Τσάμη για διετή συνεργασία με πολύ ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, υπερβαίνοντας τις οικονομικές δυνατότητες, αλλά πάντα σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Συλλόγου.

Παρ’ όλη την οριστική συμφωνία του αθλητή σε απ’ ευθείας συζητήσεις με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος του αθλητή απάντησε αρνητικά αθετώντας την αρχική συμφωνία και το λόγο τους.

Ως εκ τούτου ο «Απόλλων Πάτρας» αποσύρει την πρότασή του και εύχεται στον αθλητή την ευόδωση των προσπαθειών του για εξεύρεση καλύτερης ίσως ευκαιρίας στην επαγγελματική του καριέρα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο «Απόλλων Πάτρας» θα αναπροσαρμόσει τη στάση του απέναντι στο συγκεκριμένο εκπρόσωπο”.

Ο Άρης είναι πλέον η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο στην απόκτηση του παίκτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει συμφωνία με τον 31χρονο γκαρντ. Λογικά οριστικές εξελίξεις θα σημειωθούν εντός της βδομάδας.

 

To Top