Πίστη στη Φλουμινένσε, θρίαμβος στο σύστημα‏!

Όσοι απο εσάς επιλέξατε χθες (Σάββατο 4 Αυγούστου) να ακολουθήσετε το Σύστημα είστε πλέον κατά 820 Ευρώ πιο πλούσιοι. Αυτό γιατί από τα 6 παιχνίδια τα 4 ήρθαν όπως ακριβώς προέβλεψε το www.betarades.com ενώ δύο αγώνες δίνονταν με Draw No Bet (στην ισοπαλία επιστρέφεται το ποντάρισμα) και έληξαν ισόπαλοι.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα κέρδη που μοίρασε η κατηγορία Σύστημα

Στα σημερινά παιχνίδια όπως προκύπτει και απο το ποντάρισμά μας το σημείο της ημέρας είναι το 2 (DNB) της Φλουμινένσε μέσα στην Κοριτίμπα (πληρώνει 2.04 στην Betsson). Η Κοριτίμπα έχει ανέβει ήδη στη 13η θέση με 15 βαθμούς και θέλει να δώσει συνέχεια στην ανοδική της πορεία. Απόψε υποδέχεται τη Φλουμινένσε, την οποία θα αντιμετωπίσει χωρίς τον τιμωρημένο αμυντικό Έβερτον Ριμπέιρο, αλλά και τους τραυματίες επιθετικούς Μαρκίνιο και Μαρσέλ.

Η Φλουμινένσε από την άλλη πλευρά είχε την ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο, αλλά δεν τα κατάφερε, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Πέρα από το «φτωχό» πρώτο ημίχρονο, αμφότερες είχαν από μία καλή ευκαιρία στην επανάληψη, με τον Φρεντ να πετυχαίνει γκολ λίγα λεπτά πριν την εκπνοή του 90λεπτου, το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα previews των βραζιλιάνικων αγώνων

Συνεχίζοντας στα Μονά το δεύτερο τη τάξει παιχνίδι βάσει πονταρίσματος είναι ο αγώνας στη Φινλανδία μεταξύ της Γιάρο και της Γιβασκίλα. Η προτασή μας είναι 2 (DNB) που προσφέρεται σε απόδοση 2.03 στην 12Bet. Τέλος για τη Νορβηγία η Ρόζενμποργκ παίζει με την Άλεσουντ και ο άσος σε απόδοση 1.69 στην Pinnacle αποτελεί καλή ευκαιρία, ενώ κλείνοντας τα Μονά η Μιοντάλεςν υποδέχεται την Ουλενσάκερ. Οι γηπεδούχοι Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα παραμένει αήττητη μετρώντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες – όλες με 2-2 – ενώ έχει υποστεί μόλις μία ήττα στα εννέα πιο πρόσφατα. Δεν υπολογίζονται ο μέσος Γκράναας (1/0) και ο αμυντικός Στράνγκε (13/2), ενώ από την άλλη, εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Ίντρις (12/2). Εμείς θα πάμε με τον 1 που πληρώνει 1.89 στην Pinnacle.

Στην Κατηγορία Μπόμπες ο αγώνας της ημέρας είναι το 1 (DNB) της Βάρεγκεμ με αντίπαλο τη Γκεντ που πληρώνει 2.20 στην Bet365. Επίσης οι λάτρες των εκπλήξεων θα βρουν αγώνες από την Α’ Νορβηγίας (Φρέντρικσταντ – Τρόμσο 2.33 στην Pinnacle), την Αυστρία (Αντμίρα – Νέουσταντ Χ2 με απόδοση 2.55)

Δείτε εδώ τις σημερινές Μπόμπες

Η μεγάλη κερδισμένη της χθεσινής ημέρας, η Κατηγορία Σύστημα έχει βάλει πλώρη για νέα κέρδη. Αφού το… λαβράκι πιάστηκε χθες σήμερα πάμε με σχηματισμό 2-5 (11 στήλες x 7 ευρώ) και συνολικό ποντάρισμα 77 ευρώ.

Δείτε εδώ τις σημερινές προβλέψεις στο Σύστημα

Επισκεφτείτε το http://www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού.

Με δυνατά πονταρίσματα σήμερα πιστεύουμε αρκετά στα σημεία μας και ευελπιστούμε το τελικό αποτέλεσμα να μας δικαιώσει και να χαρίσει πλούσια κέρδη.

 

 

 

 

 

 

To Top