Χωρίς κατηγορία

Ευρεία σύσκεψη διοίκησης με Κατσαβάκη, αναγκαία η ενίσχυση της ομάδας

Η προσπάθεια για την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί, παράλληλα με αυτήν την επιβίωσης του συλλόγου. Μπορεί να είναι στην πρώτη γραμμή η ανάγκη εξέρευσης 350.000 ευρώ για τη φορολογική ενημερότητα, αλλά δεν εγκαταλείπεται η μάχη για να είναι όσο τον δυνατόν πιο ενισχυμένη αγωνιστικά η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Άρης έχει νιάτα, έχει ταλέντο με πάθος, αλλά όπως έδειξε στα μέχρι τώρα φιλικά έχει αρκετές αδυναμίες, κυρίως μεσοεπιθετικά και χρειάζεται ενίσχυση. Αυτό τονίστηκε για μια ακόμη φορά στην ευρεία σύσκεψη που έγινε το Σάββατο ανάμεσα στη διοίκηση της ομάδας και τον Μάκη Κατσαβάκη.

Παρόντες οι Αντώνης Ζαμπέτας, Αλέκος Κατσιαούνης και Σταύρος Λαμπριάκος, οι οποίοι για πολλή ώρα συζήτηση με τον Μάκη Κατσαβάκη. Άκουσαν από το στόμα του 59χρονου προπονητή για την πορεία της προετοιμασίας, τον βαθμό ετοιμότητας και συζήτησαν για τα μεταγραφικά.

Ο Κατσαβάκης υπογράμμισε για μια ακόμη φορά, ότι η ομάδα χρειάζεται έναν επιθετικό και έναν μέσο προκειμένου να ενισχυθεί για την νέα περίοδο. Αναγνώρισε τα εμπόδια που υπήρχαν μέχρι τώρα και προσπάθησαν διοίκηση και προπονητής να βρουν τα επόμενα “πατήματά” τους.

Πέρα από τα ονόματα που έχουν ήδη γραφτεί και απασχολούν τους κίτρινους, όπως των Κατσικοκέρη, Κούρτο, Βαντόζ, υπάρχουν και άλλες 2-3 περιπτώσεις οι οποίες ξεχώρισαν και θα δρομολογηθούν όλες οι κινήσεις για να ξεκαθαρίσει το κατά πόσο μπορεί να αποτελέσουν λύσεις για τον Άρη.

Στη συζήτηση αυτή τονίστηκε ότι μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να κλείσουν οι μεταγραφές, ώστε στην πριμιέρα της Σούπερ λίγκας ο Άρης να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος.

 

To Top