Χωρίς κατηγορία

Κατσικοκέρης: “Τιμή μου να παίξω στον Άρη”!

O Νίκος Κατσικοκέρης είναι ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους για την εποιθετική γραμμή. Το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτηση –με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς- από τον Εργοτέλη, επιβεβαιώνεται από την Κρήτη, με δηλώσεις μάλιστα του ίδιου παίκτη.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε ιδιαιτέρως τιμητικό το ενδιαφέρον του Άρη και δεν έκρυψε την επιθυμία του να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα και να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα, αν και πρέπει να βρεθεί τρόπος για να ξεπεραστεί το εμπόδιο του Εργοτέλη.

«Με ενημέρωσε ο εκπρόσωπος μου για το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει ο Άρης για την απόκτηση μου. Θεωρώ κάτι παραπάνω από τιμητικό το γεγονός ότι και μόνο ενδιαφέρεται για μένα μια ομάδα με το όνομα, το κύρος και την ιστορία του Άρη” είπε ο Κατσικοκέρης μιλώντας στο “Metrosport” για να συμπληρώσει: 

“Το θέμα της μεταγραφής μου το χειρίζεται αποκλειστικά ο μάνατζερ μου που έχει αναλάβει τις επαφές των δύο ομάδων και ευελπιστώ να βρεθεί η καλύτερη λύση για τον Εργοτέλη, ούτως ώστε να μου επιτραπεί να φορέσω τη φανέλα του Άρη και να αγωνιστώ του χρόνου ξανά στη Σούπερ Λίγκα. Φαντάζομαι πως τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουν περισσότερο οι συζητήσεις, για να είμαι σε θέση να πω περισσότερα. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

 Πρόθεση-πρόταση του Άρη είναι να πάρει ως δανεικός τον  ποδοσφαιριστή για ένα χρόνο βάζοντας οψιόν αγοράς για την απόκτηση του την επόμενη χρονιά. Και ο παίκτης θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στη Σούπερ λίγκα και να προβληθεί ώστε ενδεχομένως να έχει σε ένα χρόνο όφελος και ο Εργοτέλης. Από την άλλη και ο Άρης θα έχει ενισχυθεί με μια θεωρητικιά αξιόπιστη επιθετικά λύση.

 

To Top