Ευρεία σύσκεψη Λαμπριάκου, Κατσιαούνη στο αγωνιστικό, μειώσεις μέχρι και 70%!

Οι άνθρωποι που επωμίστηκαν το βάρος της επόμενης μέρας για τον Άρη σήκωσαν τα μανίκια και έπιασαν δουλειά. Το νέο διοικητικό σχήμα το οποίο θα πάρει την τελική του μορφή μέσα στη διάρκεια της εβδομάδας μέσω του πρωτοδικείου, έθεσε στις προτεραιότητές της το αγωνιστικό κομμάτι και τα προβλήματα σε αυτό.

 Οι δυο βετεράνοι ποδοσφαιριστές της διοίκησης Σταύρος Λαμπριάκος και Αλέκος Κατσιαούνης ενημερώθηκαν από τους Αγαπητό Αμπελά, Γιώργο Κολτσίδα και Γιάννη Μιχαλήτσο για όλα όσα αφορούν στο αγωνιστικό τμήμα των κίτρινων.

Ο τιμ μάνατζερ Αγαπητός Αμπελάς επικοινώνησε με όλους τους ποδοσφαιριστές που απέμειναν στο ρόστερ, ενημερώνοντας για την καταβολή μέρους των οφειλομένων, χρήματα που συγκεντρώθηκαν με την βοήθεια των οργανωμένων οπαδών.  

Μειώσεις συμβολαίων έως και 70% συνολικά

Την ίδια ώρα γίνεται ένα πρώτο πλάνο σχεδιασμού του ποδοσφαιρικού τμήματος για την ερχόμενη περίοδο. Η φυσιογνωμία της ομάδας θα απέχει απ΄ αυτή που συνηθίσαμε τα προηγούμενα χρόνια λόγω της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ, ενώ η διοίκηση περιμένει τις αποφάσεις της ΕΠΟ για τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα περάσει η πρόταση για δυο ανανεώσεις και τρεις μεταγραφές. Πάνω σ΄ αυτόν τον μπούσουλα κινούνται οι άνθρωποι του Άρη, με δεδομένο πως η χρονιά που θα ακολουθήσει θα είναι σκληρής λιτότητας για την ομάδα.΄

Ήδη δρομολογούνται κινήσεις που ξεκαθαρίζουν ότι για να είναι βιώσιμος ο Άρης απαιτούνται μειώσεις μέχρι και 70% σε ορισμένα συμβόλαια. Το ζητούμενο είναι ποιες και με ποιας μορφής θα είναι οι αντιδράσεις των παικτών και με δεδομένο ότι οι προϋποθέσεις βιωσιμότητας είναι συγκεκριμένες.

To Top