ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευρωπαϊκή πρόβα τζενεράλε πριν την Αστάνα για τον Άρη απόψε κόντρα στον Ολυμπιακό (21.00, PRESSARIS LIVE)

Το τελευταίο του φιλικό, πριν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν στο Καζακστάν κόντρα στην Αστάνα (22/07), δίνει απόψε ο Άρης αντιμετωπίζοντας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό (21.00).

Πρόκειται για ακόμα ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ για τους «κιτρινόμαυρους» σε ένα ματς που αποτελεί ουσιαστικά την… ευρωπαϊκή πρόβα τζενεράλε για την ομάδα πριν το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για το Conference League την επόμενη εβδομάδα.

Ο Άκης Μάντζιος θα έχει την ευκαιρία να δει συγκεκριμένα πράγματα και καταστάσεις τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο από τους παίκτες του, δοκιμάζοντας και τεστάροντας σε μεγάλο βαθμό το πλάνο που θέλει να ακολουθήσει και στο εκτός έδρας ματς με τους Καζάκους την επόμενη Πέμπτη.

Το σημερινό φιλικό για τον Άρη είναι το τέταρτο κατά σειρά.

Στα προηγούμενα τρία οι «κιτρινόμαυροι» μέτρησαν δύο ήττες από τον Ερυθρό Αστέρα (1-2) και τη Χάιντουκ Σπλιτ (1-3), ενώ κέρδισαν στο τρίτο χρονικά τη Λοκομοτίβ Μόσχας (2-1).

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, αυτό είναι το έβδομο φιλικό του παιχνίδι, έχοντας νωρίτερα απολογισμό τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Η αποστολή του Άρη για το αποψινό ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που θα μεταδοθεί από τα κανάλια της Novasports, αλλά και μέσω Livestreaming από το σάιτ του συνδρομητικού καναλιού, ενώ θα το μεταδώσει και το MEGA:

Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Μπρούνο Φελίπε, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ματίγια, Μαντσίνι, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Χαΐροβιτς, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μαρτίνης, Μαρμαρίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Ασλανίδης, Σαλιάρης.

To Top