ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για Μάντζιο στον πάγκο, το πέμπτο της καριέρας του, όλα με τον Άρη!

Ξεχωριστό παιχνίδι για τον Άρη Μάντζιο, ο οποίος θα καθίσει ως προπονητής για πρώτη φορά στον πάγκο, σε έναν Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Θα είναι το 292ο παιχνίδι του σήμερα ως προπονητής, αλλά το πρώτο του σε επίσημη Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε χθες σχετικά σχολίασε: «Άγχος δεν υπάρχει. Είναι ένα παιχνίδι που το θέλαμε, περιμέναμε να έρθει η στιγμή για να παίξουμε. Δεν υπάρχει άγχος, λογικό είναι να μην είμαστε… ήρεμοι όσον αφορά στο παιχνίδι, προσπαθούμε να ενημερώσουμε τα παιδιά όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αντίπαλο, το έχουμε πράξει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό και περιμένουμε το παιχνίδι».

Ο 51χρονος τεχνικός του Άρη έχει ως ποδοσφαιριστής τέσσερις συμμετοχές σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση όλες με τον Άρη. Πρόκειται για τα δυο ματς με την Σερβέτ και την ιστορική πρόκριση των κιτρινόμαυρων και τα άλλα δυο παιχνίδι κόντρα στην Θέλτα την περίοδο 1999-00. Μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι με την Σερβέτ στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν αυτός που είχε σκοράρει κόντρα στους Ελβετούς με πέναλτι (τελικό σκορ) 1-1.

To Top