ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για Φαμπιάνο

Άρης και Φαμπιάνο είναι αναγκαστικά σε αναμονή της μπλε κάρτας από την Τουρκία και θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή, δηλαδή λίγη ώρες πριν από την σέντρα του σημερινού αγώνα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός βρίσκεται κανονικά με την κιτρινόμαυρη αποστολή στο Καζακστάν, αλλά τις τελευταίες μέρες βρέθηκε, όπως και όλη η ομάδα σε… αναμμένα κάρβουνα, εξαιτίας του πόλεμου νεύρων από τους Τούρκους.

Όπως είναι γνωστό, η τουρκική ομοσπονδία δεν είχε στείλει μέχρι χθες το βράδυ την μπλε κάρτα του Φαμπιάνο, δημιουργώντας ένα σπάσιμο νεύρων λόγω του συμβάντος με τη Γαλατάσαραϊ προ ημερών στο φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Άρης αντέδρασε άμεσα ενώ μέσω της ΕΠΟ έγινε παρέμβαση στη FIFA για να πιεστεί η τουρκική ομοσπονδία να τη στείλει το συντομότερο στον Άρη προκειμένου να μπορεί να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός στο σημερινό παιχνίδι στο Καζακστάν.

Αναγκαστικά οι κιτρινόμαυροι θα περιμένουν μέχρι και σήμερα το πρωί για να πάρουν στα χέρια της την μπλε κάρτα, να την καταθέσουν άμεσα, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Φαμπιάνο στο ματς με την Αστάνα, προσθέτοντας μια ακόμη επιλογή στο κέντρο της άμυνας.

To Top