Ευρώπη και με την Αλάνιασπορ ο Σιώπης!

Ο Τάσος Μπακασέτας σκόραρε στο εκτός έδρας 3-2 της Αλάνιασπορ κόντρα στην Κόνιασπορ που την έστειλε στη Ευρώπη μέσω της 5ης θέσης και το φινάλε του αγώνα βρήκε τα αποδυτήρια της ομάδας του να παίρνουν φωτιά από τους πανηγυρισμούς.

Μαγικές ποδοσφαιρικές στιγμές ζει στη γειτονική Τουρκία τη φετινή σεζόν η ελληνική παροικία που έχει σχηματιστεί εκεί από τους Τάσο Μπακασέτα, Γιώργο Τζαβέλα και Μανώλη Σιώπη.

Και αυτό γιατί η Αλάνιασπορ θα διεκδικήσει στις 29 Ιουλίου το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της αντιμετωπίζοντας στον τελικό Κυπέλλου την Τράμπζονσπορ ενώ το βράδυ του Σαββάτου πανηγύρισε την έξοδό της στα Κύπελλα Ευρώπης μέσω μίας τρομερής ανατροπής.

Μετά το 2-2 της Γαλατάσαραϊ στην έδρα της Αντάλιασπορ την Παρασκευή, η Αλάνιασπορ ήξερε πως με νίκη επί της Κόνιασπορ το Σάββατο (25/7) έκλεινε το τελευταίο εισιτήριο για το Europa League, από τη στιγμή που η τιμωρία που έχει επιβληθεί από την UEFA στην Τράμπζονσπορ επέτρεπε και στην 5η της βαθμολογίας της Super Lig να πάρει μέρος στα Κύπελλα Ευρώπης τη νέα σεζόν.

Ο αγώνας δεν άρχισε καλά για την Αλάνιασπορ καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 27′, όμως στο τελευταίο ημίωρο ήρθε η μεγάλη ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα (μπήκε αλλαγή στο 36′), ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2 στο 80′ φτάνοντας τα 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, πριν κάνει το 3-2 για τους φιλοξενουμένους ο Καρατσάν.

Το αποτέλεσμα αυτό έμεινε μέχρι το φινάλε και όπως ήταν αναμενόμενο, πανηγυρίστηκε έξαλλα στα αποδυτήρια της Αλάνιασπορ, με τον Μανώλη Σιώπη (μπήκε αλλαγή στο 69′) να ανεβάζει σχετικό video μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram και να το συνοδεύει με το εξής σχόλιο: “Είμαστε στην Ευρώπη! Ο πρώτος στόχος επετεύχθη και τώρα τελικός”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We are in Europe!first target it’s done…. and now final? @alanyaspor ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manolis Siopis (@siopis_manolis21) στις

To Top