Εύκολα η Λάρισα (3-0) τον Απόλλωνα Σμύρνης, μοιρασιά στο Περιστέρι (2-2)

Η Λάρισα ήταν εμφανώς ανώτερη του Απόλλωνα Σμύρνης, επικράτησε με 3-0 και έσπρωξε τους «κυανόλευκους» ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό τους στην δεύτερη κατηγορία! Ντεμπούτο για Θωμά Ναζλίδη στο πρωτάθλημα, που μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μετά την εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν, ο Γκίνο έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας το προβάδισμα στην ΑΕΛ (1-0).

Στο 63΄ο Νούνιτς, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 και στο 77΄το τελικό 3-0 και πάλι από τον Νούνιτς.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Γιακιμόφσκι, Φατιόν, Σεσέροβιτς (76’ Πίτι), Ντέλετιτς, Μπαργκάν (61’ Σικάβκα), Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς (86΄Νούσιος).

Απόλλων (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Λούκιτς, Τζανετόπουλος, Κύργιας, Στάθης, Ναδάλες, Γκίνο (54’ Ντούρσο), Κοντοές, Κονέ (65’ Ναζλίδης), Μπεντινέλι (70’ Τριάδης), Βάρκας.

Απίστευτο ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να προηγείται, τον Παναιτωλικό να κάνει την ανατροπή και τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά τον βαθμό (2-2) και να χάνουν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά στη δεύτερη θέση, περιμένοντας το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά.

Ο Παναιτωλικός ο οποίος έφτασε τους 22 βαθμούς μετά την σημερινή ισοπαλία.

Ο καλύτερος Ατρόμητος συνέχισε να κυριαρχεί και στην επανάληψη και κατάφερε να βρει το γκολ στην πρώτη φάση του δεύτερου μέρους. Ο Μάντσον βρήκε τον Κουλούρη, αυτός έκανε το γέμισμα η μπάλα κόντραρε στον Άργκους και κατέληξε στον Ενσικουλού που στο 50′ έκανε το 1-0.

Από το γκολ και μετά οι Περιστεριώτες όμως σαν να… έφυγαν από το γήπεδο! Ο Παναιτωλικός πήρε χώρο κι άρχισε να γίνεται απειλητικός, με τον Μοράρ να απειλεί τον Μέγιερι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 55′. Οι ποδοσφαιριστές του Κάναντι απείλησαν στο 68′ με τον Μάντσον να μην ευστοχεί σε προβολή μετά από πάσα του Κουλούρη κι από εκεί και πέρα το παιχνίδι γύρισε… τούμπα!

Οχτάλεπτο τρέλας για τον Παναιτωλικό!

Ό,τι δεν είχε κάνει για 69 λεπτά ο Παναιτωλικός, τα έκανε στα 8 που γύρισε όλο το παιχνίδι. Αρχικά στο 69′ ο Μαρινάκης βρήκε τον Μανά κι αυτός από κοντά κέρδισε τον Μέγιερι για το 1-1. Στο 73′, ο Μανά απείλησε και πάλι με τον Μέγιερι να μπλοκάρει και στο 77′, ο ίδιος ποδοσφαιριστής έδωσε το προβάδισμα στον Παναιτωλικό! Μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2, με τον Κάναντι να προχωρά σε δύο αλλαγές και τον Μούγιακιτς να τον… σώζει!

«Χρυσή» αλλαγή για τον Ατρόμητο… χρυσός Κυριακίδης για τον Παναιτωλικό!

Στην πρώτη στιγμή που βρέθηκε απειλητικά στην αντίπαλη περιοχή ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Μπουσουλάντζιτς σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Άργκους κι έφτασε στον Κουλούρη που πλάσαρε με τον Κυριακίδη να σώζει και τον Μούγιακιτς προ κενής εστίας να ισοφαρίζει στο 83′.

Από εκεί και πέρα όλος ο Ατρόμητος που… ξύπνησε μετά το 1-2, βρέθηκε στην επίθεση αναζητώντας το γκολ της νίκης, όμως έπεσε πάνω στον Κυριακίδη. Στο 85′, το σουτ του Κουλούρη μπλόκαρε ο Έλληνας γκολκίπερ, στο 92′ το γυριστό του πρώτου σκόρερ της Super League έφυγε άουτ και στο 95′ το δυνατό σουτ του Κιβρακίδη απομακρύνθηκε από τον Κυριακίδης που τελικά έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας (80′ Ούμπιδες), Μπουσουλάντζιτς, Μάντσον, Ενσικουλού (77′ Κωτσόπουλος), Μπρούνο (77′ Μούγιακιτς), Κουλούρης

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Άργκους (87′ Αμαράλ), Λουσέρο, Μαρινάκης, Λιάβας, Μαλής, Ουίλιαν (90+3′ Γούγκα), Μοράρ, Μανά, Τσοκάκης, Μάζουρεκ (84′ Μιχάι)

To Top