Τα… άκουσε από οπαδούς του ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος

Παραλήπτες έντονων παραπόνων έγιναν ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, με τον Έλληνα τεχνικό να συνομιλεί με περίπου 30 οπαδούς των Ομιλιτών έξω από το Γεντί Κουλέ, που ζητούσαν την παραίτησή του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Απογοητευμένος έφυγε για άλλη μια φορά από το «Θ. Βαρδινογιάννης» ο κόσμος του ΟΦΗ, που είδε την ομάδα του να μένει στην ισοπαλία (1-1) με τον Πανιώνιο για τη 16η αγωνιστική της Super League και να χάνει ξανά την ευκαιρία να «ξεκολλήσει» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Τις αποδοκιμασίες ακριβώς μετά τη λήξη του αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες ακολούθησε και έντονο τετ α τετ του Νίκου Παπαδόπουλου με οπαδούς των Κρητικών, που περίμεναν τον ίδιο και τους παίκτες έξω από το γήπεδο.

Όπως μετέφερε η συνδρομητική τηλεόραση, περίπου 30 φίλοι της ομάδας ζήτησαν εξηγήσεις σε έντονο ύφος για την κακή απόδοση των παικτών, καθώς και την παραίτηση του Έλληνα προπονητή.

Ο ίδιος ο Παπαδόπουλος εξήγησε τους λόγους της εικόνας που δείχνει η ομάδα του, επαναλαμβάνοντας ό,τι ανέφερε και στη συνέντευξη Τύπου, ότι δηλαδή θα συζητήσει με τη διοίκηση κι αν αποφασιστεί πως εκείνος είναι το πρόβλημα, τότε δεν θα σταθεί εμπόδιο στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί ο ΟΦΗ.

To Top