Εύκολη νίκη και επί των Τρικάλων (4-0)!

Τα κορίτσια του ποδοσφαιρικού Άρη νίκησαν εύκολα εντός έδρας, στο γήπεδο της Τριανδρίας, τον Α.Ο. Τρικάλων με 4-0,για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής 2018-2019.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ενημέρωση του τμήματος:

Οι κίτρινες έλεγξαν από την αρχή τον αγώνα και πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και κατάφεραν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ στο 22’ της αναμέτρησης με σουτ της Χριστίνας Κοκοβιάδου μετά από ωραία σέντρα-ασίστ της Ιφιγένειας Γεωργαντζή!

Στο 40’ της αναμέτρησης οι κίτρινες πέτυχαν και δεύτερο γκολ με σουτ της Ιφιγένειας Γεωργαντζή αυτήν την φορά μετά από παράλληλη πάσα-ασίστ της Γιέλενα Ντιμιτρίεβιτς!

Στο 45’ της αναμέτρησης το σκορ έγινε 3-0 με ωραίο σουτ της Ιφιγένειας Γεωργαντζή, από το ύψος του πέναλτι!

Έτσι, το ημίχρονο έληξε με σκορ 3-0 υπέρ του ΑΡΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι κίτρινες ξεκίνησαν πολύ δυνατά και με γρήγορο γκολ στο 50’ της αναμέτρησης. Το γκολ το σημείωσε με ωραίο σουτ η Χριστίνα Κοκοβιάδου!

Στην συνέχεια του αγώνα ,οι κίτρινες έλεγξαν πολύ εύκολα το παιχνίδι και έφτασαν στην νίκη επί του Α.Ο. Τρικάλων 2011 με σκορ 4-0.

Έτσι, οι κίτρινες τερμάτισαν και μαθηματικά δεύτερες στην Α’ Εθνική 2018-2019,δύο αγωνιστικές, η μια εξ’ αναβολής, πριν την λήξη του πρωταθλήματος. Αυτήν την στιγμή οι κίτρινες είναι πίσω με 6 βαθμούς από τον παοκ και μπροστά με 10 βαθμούς από τον Α.Ο. Τρικάλων 2011.

Να σημειώσουμε ότι η δεύτερη θέση που κατέλαβαν οι κίτρινες είναι η καλύτερη θέση στην ιστορία της ομάδας!

Επίσης, τον αγώνα παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, με έναν εξ’ αυτόν να δίνει μια μπλούζα του συνδέσμου του SUPER 3 Θέρμης σε μια ποδοσφαιρίστρια της ομάδας!

Επόμενος αγώνας για τα κορίτσια του ΑΡΗ είναι στις 24/4/2019 εντός έδρας με τον Ατρόμητο,για την 19η εξ΄ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ά Εθνικής 2018-2019!

ΑΡΗΣ(Μέρτ):Μαργαρίτη(τερματοφύλακας), Ζήγρα(λ.τ. 30′ Γιέλενα Ντιμιτρίεβιτς), Βουτσά,Τσιγγελίδου,Μαντατζή,
Κοκοβιάδου, Γεωργαντζή(65’ Παντελιάδου),Παράσχου, Τζόρτζεβιτς(47’ Τσιακλίδου),Τσαυταρίδου(55’ Τσιτσιά), Χατζηνικολάου.

Αποστολή:Γαβριηλίδου(τερματοφύλακας),
Αναστασιάδου,Γιάννου.

To Top