Εύκολο πέρασμα του Ολυμπιακού (0-5) από το Αγρίνιο

Έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ, ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον κάκιστο Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (0-5) και ανέβαλε τη στέψη του ΠΑΟΚ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ένα κάτι παραπάνω από εύκολο βράδυ Κυριακής πέρασε στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός, πετυχαίνοντας στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής την 5η του διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία στο Κύπελλο και την 13η σε 14 αγωνιστικές με εξαίρεση το χαμένο ντέρμπι της Τούμπας.

Σε ένα ανοιχτό ματς με πολύ υψηλό ρυθμό από τα πρώτα δευτερόλεπτα αφού επί της ουσίας καμία από τις δύο ομάδες δεν κυνηγά πλέον κάτι στο πρωτάθλημα, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί από νωρίς.

Η ομάδα του Μαρτίνς κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, έφτιαξε πολλές φάσεις με σταθερά καλό ποδόσφαιρο σε όλο το 90λεπτο και πέτυχε μια εμφατική νίκη επί του Παναιτωλικού, ο οποίος αντίθετα δεν κατάφερε να πετύχει απολύτως τίποτα στα δύο άκρα του γηπέδου και υποχρεώθηκε να… παριστάνει τον σάκο του μποξ.

Γκολ: 9′ Μασούρας, 50′ Χασάν, 61′ Γκιλιέρμε, 70′ Καμαρά, 78′ Ομάρ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κυριακίδης, Λιάβας, Μαλής, Τσοκάνης (38′ λ. τρ. Μαρινάκης), Αμαράλ, Τσιγγάρας, Μάρκος Πάουλο, Λουσέρο (53′ Μπαΐροβιτς), Μανά, Ντίας (69′ Ντουάρτε), Μάζουρεκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (66′ Καμαρά), Γκιλιέρμε, Φορτούνης, Μασούρας (60′ Ζιλ Ντίας), Ποντένσε, Χασάν (71′ Σολδάνο).

To Top