Νέο αίσχος στη Τούμπα! Το fair play πήγε περίπατο στο… βωμό του πρωταθλήματος των Πρεσπών! (video)

Το fair play πήγε περίπατο στο βωμό του πρωταθλήματος των Πρεσπών! Ο Μπαράλες ήταν πεσμένος στο έδαφος, αλλά οι γηπεδούχοι συνέχισαν τη φάση έκαναν το 1-0, ενώ οι παίκτες της Λαμίας είχαν σταματήσει.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Μάτος αγνόησε τον τραυματισμό του αντιπάλου του, έδωσε στον Ενρίκε και αυτός με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ, προκαλώντας την οργή των φιλοξενούμενων.

Μία φάση, ωστόσο,  που προκάλεσε την οργή παικτών και του πάγκου της ομάδας της Φθιώτιδας, καθώς οι παίκτες του Δικεφάλου δεν τήρησαν το fair play!

Η φάση ξεκίνησε από την κόντρα του Μπαράλες με τον Σάκχοφ, ο παίκτης της Λαμίας έπεσε στο έδαφος και θα έπρεπε να βγει η μπάλα έξω για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αντ’ αυτού, οι γηπεδούχοι συνέχισαν τη φάση, ενώ οι παίκτες της Λαμίας είχαν σταματήσει, με τον Πέλκα να δίνει στον Μάτος, ο Βραζιλιάνος άνοιξε δεξιά στον Ενρίκε και αυτός με δυνατό σουτ νίκησε τον Σαράνοφ για το 1-0.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν τήρησαν το fair play, ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος ο Μπαράλες, με τους φιλοξενούμενους να τα βάζουν με τον Μάτος, που συνέχισε να παίζει. Μια φάση – επιτομή του fair play, που δείχνει για μια ακόμα φορά οι Ασπρόμαυροι δεν βάζουν τίποτα πάνω από τη νίκη και το πρωτάθλημα, αγνοώντας επιδεικτικά οτιδήποτε άλλο.

Ο Μάτος ήταν… φάουλ, με τη στάση του να προκαλεί την έκρηξη των φιλοξενούμενων, με τον Λατινοαμερικάνο άσο να προκαλεί για μια ακόμα φορά με τη στάση του…

To Top