ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζάρας σε ρόλο… σκάουτερ λόγω Μάρκοβιτς!

Ο Θόδωρος Ζάρας ζει ένα όνειρό του, διότι θα κάνει ντεμπούτο στην καριέρα του σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, απέναντι μάλιστα σε έναν προπονητή με τον οποίο συνυπήρξε στον ΚΑΟΔ για δύο χρόνια. Συνειρμικά μπορεί να αποτελέσει και έναν ιδανικό σκάουτερ για τον Δημήτρη Πρίφτη…

Ποιες είναι οι σκέψεις του για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της καριέρας σου και πρώτο του Άρη μετά από τρία χρόνια;

«Είναι το πρώτο παιχνίδι για μας, η Τραμπζονσπόρ είναι καλή ομάδα, την παρακολουθήσαμε σε βίντεο. Εχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσαμε, γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Δεν κάναμε ιδιαίτερη προετοιμασία και το άγχος που υπάρχει είναι αυτό που πρέπει, όχι παραπάνω. Κάναμε εξάλλου ανάλογο ταξίδι και στην περίοδο της προετοιμασίας, συνεπώς ξέρουμε τι μας περιμένει».

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνει αύριο ο Άρης;

«Οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές όταν η ομάδα αγωνίζεται στην Ευρώπη. Οι προπονήσεις είναι λιγότερες από τα ταξίδια. Νομίζω ότι η λέξη κλειδί για μας είναι η συγκέντρωση σε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις αλλά και βλέπουμε στο βίντεο».

Λειτούργησες καθόλου ως σκάουτερ του Άρη αφού γνωρίζεις πολύ καλά τον Νέναντ Μάρκοβιτς;

«Δεν έχω μιλήσει τόσο για τον Νέναντ Μάρκοβιτς, είναι αλήθεια ότι παρακολουθώ την πορεία του από την περσινή χρονιά. Είπαμε κάποια γενικά πράγματα, όπως για παράδειγμα για τις αρχές που έχει ως προπονητής».

Πως αντιλαμβάνεσαι το ξεκίνημα του Άρη σε σχέση με τη στήριξη του κόσμου με τη μαζική παρουσία του στο Αλεξάνδρειο;

«Είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο. Μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο κι εύχομαι όλη η χρονιά να πάει έτσι».

To Top