“Ζέσταμα” για το δυνατό τριήμερο που έρχεται

Τριάντα έξι (36) παιχνίδια έχει σήμερα το πρόγραμμα, έχοντας στα χέρια μας ένα από τα πρώτα γεμάτα κουπόνια της χρονιάς. Μετά τις Premier League και Primera Division που ξεκίνησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, έρχονται οι Superleague, Bundesliga και Serie A να συμπληρώσουν το παζλ των πρωταθλημάτων. Έτσι το τριήμερο που ακολουθεί θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και ευχόμαστε πολλά κέρδη!

Αρκετά καλά τα πήγαμε και εχθές με τις προτάσεις μας για το Europa League. Τρία κερδισμένα σημεία και μία επιστροφή χρημάτων για τη στήλη Μονά, με τις Λεβαντε και Αννόβερο να μας δικαιώνουν, ενώ “άτυχοι” σταθήκαμε στο βασικό μας σημείο (Ντνιέπρ Draw No Bet) με την Ντνιέπρ να προηγείται 0-2 και να ισοφαρίζεται στο τελευταίο όλεπτ των καθυστερήσεων με πέναλτι. Παρόλα αυτά έχοντας την κάλυψη (DNB) πήραμε πίσω το ποντάρισμά μας.

3 στα 4 είχαμε στο σύστημα, που με λίγο τύχη θα μπορούσαμε να “τινάξουμε” την μπάνκα. Ωστόσο και με τις τρεις κερδισμένες επιλογές (Νίκη των Ανζί, Λόκερεν και Ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ) η στήλη σημείωσε αρκετά κέρδη. Τέλος, το “μαύρο πρόβατο” της ημέρας ήταν η στήλη Μπόμπες, που δεν είχε ανάλογες επιτυχίες.

Για σήμερα τώρα, το “πλούσιο” κουπόνι της Παρασκευής, όπως προαναφέραμε, με 36 παιχνίδια θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς κρύβει αρκετές παγίδες. Έτσι, θα κρατήσουμε τέσσερα σήμεια συνολικά, τρία για τη στήλη Μονά και ένα για τη στήλη μπόμπες.

Πρώτο σημείο χρονικά είναι ο Άσσος με κάλυψη (Draw No Bet) της Σαντχάουζεν που παίζεται στο 1.98 (12bet) και αποτελεί ουσιαστικά τη βασική επιλογή μας για σήμερα (40 ευρώ ποντάρισμα). Δεύτερο σημείο για τα Μονά το Διπλό (και αυτό με κάλυψη) της Γκινγκάμπ που προσφέρεται στο 2.10 από την StanJames. Ενώ τέλος, ρίχνουμε “κάτι ψηλά” στο διπλό της Λυών στην έδρα της Εβιάν.

Το μοναδικό μας σημείο για σήμερα για τη στήλη μπόμπες είναι το Χ2 της Πάντερμπορν στην έδρα της Μπράουνσβαϊγκ. Αμφότερες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και ο έντονος φαβοριτισμός της Μπραουνσβαϊγκ δεν δικαιολογείται, με το σετ αποδόσεων από τους Book να μας δίνει την ευκαιρία να ποντάρουμε στη διπλή ευκαιρία που πληρώνει 1.96 στην 12Bet.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top