Πήρε το πιστοποιητικό και η ΠΑΕ Άρης και χωρίς πρόστιμο!

Μια ευχάριστη είδηση ήρθε πριν από λίγα λεπτά από την Αθήνα, η οποία προκαλεί βαθιά ανάσα στην οικογένεια του Άρη. Είδηση που περίμενε εδώ και βδομάδες με αγωνία. Η ΕΕΑ έδωσε τελικά το πιστοποιητικό συμμετοχής στον Άρη για το νέο πρωτάθλημα, ενώ δεν θα χρειαστεί να πληρώσει ούτε πρόστιμο γιατί δεν είχε εγγυητική!

Όπως έγινε γνωστό, η ΕΕΑ αποφάσισε την χορήγηση πιστοποιητικού στην ΠΑΕ Άρης (την εκπροσώπησε ο Χρήστος Γρόλλιος, μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ και νομικός σύμβουλος του ΑΣ), γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους κίτρινους να συμμετέχουν κανονικά και με τον νόμο στο πρωτάθλημα που ξεκινάει το Σάββατο (για τον Άρη τη Δευτέρα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη).

Η αρμόδια επιτροπή εξέτασε τον φάκελο του Άρη και αποφάσισε την έγκριση της άδειας κατά πλειοψηφία.

Το μοναδικό έγγραφο που έλειπε ήταν αυτό της εγγυητικής (130.000 ευρώ). Ο Άρης επέλεξε να μην το καταθέσει για λόγους που αναφέραμε σε άλλο ρεπορτάζ και να προτιμήσει μια τιμωρία με πρόστιμο, όπως έχουν αλλάξει από φέτος οι κανονισμοί.

Οι κίτρινοι γλυτώνουν προς το παρόν και το πρόστιμο, μια και η ΕΕΑ αποφάσισε να μην εισηγηθεί την επιβολή του στην ΕΠΟ για την ΠΑΕ Άρης, δίνοντας μια προθεσμία κατάθεσής του.

Ο Άρης μαζί με τον Παναθηναϊκό επικαλέστηκαν τεχνικό πρόβλημα και γι’ αυτό πήραν προθεσμία κατά πλειοψηφία (5-2) μέχρι τις 5 Σεπτέμβρη. Αρχικά υπήρχε η πληροφορία ότι θα δοθεί παράταση ενός μήνα, αλλά η προθεσμία “έπεσε” στις δέκα μέρες.

 

To Top