Ζήτησε έλεγχο ντόπινγκ σε παίκτες του Βόλου ο Ολυμπιακός – Η απάντηση των Θεσσαλών

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή της στο ΕΣΚΑΝ ζήτησε έλεγχο ντόπινγκ σε παίκτες του Βόλου πριν το ματς των δύο ομάδων την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό κι ενώ προηγείται ο αγώνας Άρης-Βόλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19/12).

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Επιστολή στο ΕΣΚΑΝ, με το οποία ζητεί να υποβληθούν σε έλεγχο ντόπινγκ πριν το μεταξύ τους ματς σε τουλάχιστον οκτώ παίκτες του Βόλου έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά: «Την προσεχή Κυριακή, 22.12.2019, (ώρα 17:15), διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου και στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague 1 ο αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και της γηπεδούχου Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

Ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που σας χορηγεί ο νόμος, σας καλούμε όπως πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης διενεργήσετε εκτεταμένο έλεγχο doping σε τουλάχιστον οχτώ (8) ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου που πρόκειται να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σας γνωστοποιούμε ότι εφόσον υφίσταται οικονομική αδυναμία από πλευράς σας για την διενέργεια των συγκεκριμένων ελέγχων προτιθέμεθα να αναλάβουμε το κόστος της διεξαγωγής αυτών.

Τέλος, και σε περίπτωση άρνησής σας, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας».

Εν συνεχεία η θεσσαλική ΠΑΕ απάντησε, αναφέροντας τα εξής: «Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από το ΕΣΚΑΝ έλεγχο ντόπινγκ κοντρόλ σε τουλάχιστον 8 ποδοσφαιριστές μόνο της ομάδας μας πριν από τον μεταξύ μας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής.

Από την πλευρά μας αντιπροτείνουμε ο έλεγχος ντόπινγκ κοντρόλ να γίνει και στις δύο ομάδες όχι όμως μόνο σε 8 ποδοσφαιριστές αλλά σε όλη την αποστολή, καθώς επίσης και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. των δύο ΠΑΕ. Και όχι μόνο εξέταση ούρων αλλά και αίματος.

Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό που ασχολείται τόσο πολύ με μία νεοφώτιστη ομάδα, όπως η δική μας».

To Top