Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το τρίτο «Lift For Life Games» (photostory)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (14/15/12) οι αγώνες «Lift For Life Games», τους οποίους διοργάνωσε το τμήμα Crossfit και Άρης Βαρών του Α.Σ. Άρης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ήταν η 3η συνεχόμενη χρονιά που έλαβε χώρα αυτή η σημαντική διοργάνωση και ήταν η πιο επιτυχημένη έως τώρα. Η ανταπόκριση και η συμμετοχή ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και ο σκοπός ήταν διπλός: Από τη μία οι αθλητές που θέλουν να πάρουν μέρος σε αγώνες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε συνθήκες δυνατών αναμετρήσεων και, το κυριότερο, η ανθρώπινη και φιλανθρωπική διάσταση της διοργάνωσηςΌλα τα έσοδα της διοργάνωσης διατέθηκαν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Λάμψη».

Το Σάββατο 14/12 διεξήχθησαν αγώνες Crossfit και την Κυριακή 15/12 το πρόγραμμα ξεκίνησε με Crossfit και συνεχίστηκε με Άρση Βαρών. Σε τέτοιους αγώνες, με φιλανθρωπικό σκοπό, είναι πεποίθησή μας ότι το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετρά, και γι’ αυτόν το λόγο είναι ήσσονος σημασίας το ποιοι κέρδισαν. Άπαντες, βέβαια, βραβεύτηκαν, από τον πρόεδρο του Α.Σ. Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Βορείου Ελλάδας, Κώστα Καζακλή και μέλη του δ.σ. της «Λάμψης».

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Crossfit και Άρσης Βαρών, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους συλλόγους και τους αθλητές που πήραν μέρος στο τρίτο «Lift For Life Games». Πρόκειται για μία διοργάνωση η οποία πλέον καθιερώθηκε και στόχος μας είναι να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη. Ραντεβού το 2020…

To Top