ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ζήτησε διάρκεια, σταθερότητα και συνεχόμενη πρoσπάθεια o Ένινγκ…

Ο Μίχαελ Ένινγκ μπορεί να έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και το τελικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη, αλλά δεν αρκείται σε αυτό που είδε στο ντεμπούτο του στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Στην χθεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Γερμανός συνεχάρη τους παίκτες του για την νίκη, αλλά τους ζήτησε διάρκεια, σταθερότητα και συνεχή δουλειά στις προπονήσεις για να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.

Όπως, μάλιστα, τους τόνισε: “Ξέρω πολύ καλά πως ήσασταν πιεσμένοι τις προηγούμενες μέρες, αλλά δεν γίνεται να είναι διαφορετικά. Πρέπει να συνεχίσουμε τον ίδιο ζήλο…”.

Στόχος του 54χρονου προπονητή είναι να εμφανιστεί η ομάδα του κόντρα στον Παναιτωλικό βελτιωμένη και για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει την ίδια ή και καλύτερη απόδοση αμυντικά και φυσικά να είναι πιο αποτελεσματική επιθετικά.

Και για να γίνει αυτό όπως τόνισε στους ποδοσφαιριστές του θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος σε συγκεκριμένα πράγματα αυτή την εβδομάδα, προκειμένου συνεχώς να υπάρχει βελτίωση στον τρόπο παιχνιδιού των “κιτρινόμαυρων”.

To Top