ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το προσχέδιο των μεταγραφών και οι τελευταίες ευκαιρίες ενόψει Ιανουαρίου…

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου μπορεί να αργεί ακόμα, όμως στον Άρη δεν έχουν άλλον δρόμο να ακολουθήσουν, από τον να προετοιμάζονται γι αυτήν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Άγγελος Χαριστέας μαζί με τους συνεργάτες του στο σκέλος των μεταγραφών έχουν ετοιμάσει μία λίστα με υποψήφιους στόχους της ομάδας, την οποία “ξεψαχνίζει” ο Μίχαελ Ένινγκ, που θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις για το ποιους ποδοσφαιριστές θέλει στην ομάδα.

Οπως είναι απολύτως λογικό, συνεχώς σε αυτή τη λίστα γίνονται προσθαφαιρέσεις παικτών, ανάλογα με τα “θέλω” των ανθρώπων του Άρη αλλά και νέα ονόματα που κάνουν την είσοδό τους σε αυτή.

Παράλληλα, το επόμενο διάστημα θα γίνει και μία συζήτηση ανάμεσα στους δύο, όπου θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για το ποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα από τον Ιανουάριο κι έπειτα και θα γίνει προσπάθεια να λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Ο Μίχαελ Ένινγκ ζήτησε λίγο χρόνο από τον Άγγελο Χαριστέα σε αυτό το κομμάτι, καθώς θέλει να δώσει ορισμένες τελευταίες ευκαιρίες, περιμένοντας ενδεχομένως κάτι που θα αλλάξει την απόφασή του, καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν “κερδίσει” τον Γερμανό μέχρι στιγμής.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων, οι μέχρι στιγμής κινήσεις βρίσκουν απόλυτα σύμφωνα τον Γερμανό προπονητή, που συμφωνεί απόλυτα με τον Άγγελο Χαριστέα στην λίστα που έχει δημιουργήσει ο αθλητικός διευθυντής του Άρη για τους παίκτες που θέλει να διατηρήσει και τα επόμενα χρόνια στον “κορμό” της ομάδας.

 

To Top