Ζήτησε εισιτήρια για Τρίπολη η ΠΑΕ

Την συμπαράσταση των οπαδών του θέλει να έχει ο Άρης στην Τρίπολη, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα, που θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου για τη 13η αγωνιστική. Η ΠΑΕ ζήτησε εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα τα πάρει εφόσον επικρατήσει ισονομία, βάσει του… δεδικασμένου του Ολυμπιακού.

Οι «κίτρινοι» είχαν πάρει αρνητικές απαντήσεις στα ανάλογα αιτήματά τους για τους αγώνες με ΑΕΚ, ΟΦΗ, αλλά και για τη μεθαυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα πρέπει να εξελιχθούν διαφορετικά, με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός πήρε την άδεια -με παρέμβαση της ΓΓΑ- προκειμένου να έχει εκδρομείς στο κυριακάτικο παιχνίδι του στην Τρίπολη.

Το ίδιο ακριβώς ζητά ο Άρης να ισχύσει και για τη δική του περίπτωση, δύο εβδομάδες αργότερα, αφού πλέον οι Αρχές δεν έχουν καμία δικαιολογία να αρνηθούν τη μετάβαση των οπαδών του.

Παράλληλα, η ΠΑΕ απάντησε θετικά στο αίτημα του Παναθηναϊκού για χορήγηση εισιτηρίων για τον αγώνα της επόμενης Κυριακής (04/12) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει ανταπόδοση στο αντίστοιχο παιχνίδι του β’ γύρου στο ΟΑΚΑ.

Η τελευταία λέξη, πάντως, θα ανήκει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη (29/11), στην σύσκεψη που θα γίνει για για να αποφασιστούν τα μέτρα τάξης του ντέρμπι.

To Top