Ζήτησε ενότητα και πάθος ο Μιχαλήτσος, ρίχνει βάρος στη ψυχολογία και έδωσε το σύνθημα της νίκης!

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα αγωνιστεί από δω και πέρα ο Άρης στα επόμενα επτά παιχνίδια.

Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν ξεκάθαρος. «Όλοι οι βαθμοί κατακτώνται με αίμα! Παιχνίδια ζωής και θανάτου μας περιμένουν», όπως είπε χαρακτηριστικά. Το πρώτο ξεκινάει στις 7.30μ.μ. την ερχόμενη Δευτέρα στη Βέροια και ο προπονητής του Άρη φρόντισε να ζητήσει τα… απαραίτητα στοιχεία από τους παίκτες του για κατακτηθεί το πολύτιμο τρίποντο.

Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές δεν χρειάστηκε να πει πολλά. Ζήτησε ενότητα και πάθος από όλους, υπογράμμισε την ανάγκη να αφήσει ο καθένας τα… προσωπικά του θέματα μακριά από την αγωνιστική προσπάθεια και φυσικά έριξε το σύνθημα της νίκης μέσα στη Βέροια.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μιχαλήτσος κατά της διάρκεια της εβδομάδας, θέλει μέσα από προσωπικά τετ-α-τετ να προετοιμάσει και ψυχολογικά τους παίκτες του αφού γνωρίζει καλά πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει και η ψυχολογική προετοιμασία  πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι.

Ο στόχος ένας: ο Άρης να φύγει νικητής από τη Βέροια και να συνεχίσει την πορεία προς την επιβίωση…

 

To Top